![]() |
Dokladnie Western Digital 80 GB JB z 8MB cache to jest super wyscigowka.. potezny transfer, malo sie grzeje, i jest stosunkwo cichy. Super dysk :)
|
Cytat:
Kurcze mialem porownanie - ten dysk a 60GB Maxtora, 40 Seagate i jakis IBM - jedynie IBM choc czasami nie zostawal potwornie w tyle... |
Cytat:
|
1. Western Digital 80 GB JB (8MB cache)
2. Seagate Barracuda IV 80 GB 3. Seagate Barracuda II 30 GB 4. Seagate Medalist 6.4 GB (oddalem dziewczynie :) ) Krutko mowiac Western Digital wgniata w ziemie obie Barracudy :))) Zbieram teraz na kolejny taki :) A Barracudy II sie pozbyje (patrz punkt 4 :) ) |
Seagate Barracuda ATAIV 40GB. Zawsze wierny Seagate`owi
|
Re: Jakiej firmy posiadasz dysk twardy ?
Cytat:
Seagate Barakuda V - 80 GB a ja wiem ktory lepszy ... :) jak dla mnie sa podobne ... |
Cytat:
Cytat:
|
a gdzie fujitsu w tej ankiecie?
|
Cytat:
artoor |
A o Quantumach jush nik nie pamięta ? ;( Mój wierny fireball 10gb służy jush 2,5 roku :)
|
Ja mam wiekszy dylemat. Mam 3 Maxtory i 2 Seagate'y. 8)
|
Hmmm. widze tu problem ilosciowy. Piszemy wszyscy o jednym dysku.
A ja mam 4 dyski Samsunga, co natchmiast winduje go na 2 miejsce na liscie z wynikiem 15 szt. Mysle, ze z innymi dyskami tez tak jest. Tak wiec to tupanie - to byli pracownicy Samsunga swietujacy zajecie 2-go miejsca, a ten spiew - mam problemy ze sluchem:) - to rewolucyjna piesn koreanska: Samsung, Samsung uber alles! |
Słyszycie to tupanie ? ;)
To pracownicy Seagate'a zobaczyli wyniki i skaczą do góry ^_^ |
Barracuda IV 40GB:spoko:
|
2x Maxtor 60 GB macierz dyskowa Raid
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:37. |