![]() |
Mafia - problem z instalacją
mam problem z zainstalowaniem mafii otuż przy instalacji kiedy prosi o 2 płytę to ją wkładam i wtedy się instalator zawiesza i klapa powiem jeszcze że na innym kompie z podobną konfiguracją sprzętową wszystko przebiega ładnie na tych samych płytach mam Windows XP Pro i kartę grafiki: GeForce 4 MX 440
|
a próbowałeś ta płytkę nagrac np. na RW lub wogóle inny nośnik i zobaczyc czy pójdzie ?
dziwne... może inni maja lepszy cd ??? z lepszą korekcją błędów? a to jest wersja PL czy EN ? próbowałeś może przegrac zawartość cd na np. pulpit do jakiego katalogu? też się wtedy zawiesza ? może ta płyta jest po prostu do D i nie wszystkie cd sobie z nią radzą? |
już tego próbowałem i dalej nic
|
Sprawdz jeszcze CD1, tez mialem cos takiego z MOHAA ze cdrom nie doczytywal jej poprawnie do konca i instalka z CD2 sie wykladala, dopiero jak instalowalem z nagrywarki (lepsza korekcja bledow) to poszlo OK. Z nagrywary instalka z CD1 poszla chyba o 1% dalej niz z cdromu. Mialem to na akossach i moj cdrom LG sobie z nimi nie radzil.
|
dziwne...
zawsze zawiesza się na 2 cd ? w mafii, bo nie pamiętam, były inne instalacje do wyboru ? |
Cytat:
AD.2 nie |
Cytat:
|
Teraz zakupiłem Oryginał po polsku i dalej wiesza się na 2 płytce
HELP !!!!! |
Cytat:
Widac Twój komp nie chce miec doczynienia z Mafia ! A tak na serio to dziwne jak nawet oryginał nie chce pójść ... to cos ze sprzetem - moze mało miejsca na hdd ?? nie wiem:( |
ja mam dysk 80 GB i jakieś niecałe 10 GB zapełnione
Widocznie nie chce mieć nic wspólnego z Mafią (ja też niechce mieć nic wspólnego z prawdziwą Mafią);p |
Sorry za odgrzewanie tematu,ale właśnie walcze z mafia :)
Grę mam od kumpla i niestety nie wie jak wypalal-na pewno clonem i chyba na profilu safedisc2.-to wszystko co wiem Z plyt instalka wieszala mi sie na 2 CD-z tego co czytalem-nie jest to rzadkość. Zrobilem obrazy ISO nowym alkoholem.-pomoglo -gra zainstalowana. Niestety nie moge jej uruchomic-strona startowaMAFII przez 2-3sec i koniec.-strona znika i normalny windows xp. Próbowałem ukryc rodzaj nosnika,zmiany id napedu wirtualnego i nic z tego.Loadery z gamecopy world-tylko do wersji 1.0 lub1.1 po angielsku lub niemiecku nie działają. Jeśli ktos to wszystko przeczytał to dziekuje jesli może pomóc to tym bardziej dziękuję Ravensheart |
dziwne ja jak instalowalem to nie mialem zadnych problemow.......:)
|
zainstalowalem "aktualizacje" exe i nadal nic-
jak klikam skrót do gry to przez chwilemysli i nic sie nie dzieje bez zadnych komunikatów Zastanawiam sie czy nie ma blacklisty może trzeba odinstalowac Alkohola? |
a nic tu nie ma do znaczenia system operacyjny??
|
Cytat:
ale np filmy wprowadzajace moge otwierac i ogladec |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:33. |