![]() |
ale się podnieciłem :P
No dobra, wiem, że to nie jest forum na takie tematy i wogóle, ale po prostu nie moge sie powstrzymać. Kupiłem sobie gre. Ta gra nazywa się Hegemonia - Żelazne Legiony. Moim zdaniem jest to najlepszy RTS jaki się do tej pory ukazał na rynku w historii gier komputerowych. Tak się podnieciłem tą grą, że wręcz przestałem jeść bo cały czas w nią gram. ;) Ledwo znalazłęm czas żeby się nią pochwalić tutaj :) A ta cena!! 69zł, za taką grę!! To coś niesmowitego :)Naprawdę polecam :)
|
Heh no to wracaj do gierki !!8)
|
jeżeli od tej pory się już Shyja nie odezwie, to znaczy, że gierka jest naprawdę dobra, a nasz kolega poległ w boju.:cool:
|
zaintrygowal mnie kolega... az zerkne na te gre jak jutro bede w empiku... choc forse wydam na inny tytul...
|
Gralem w demo i choc do tej pory takie gry specjalnie mnie nie interesowaly, to musze sie zgodzic, ze ta jest naprawde dobra. Sam zreszta mialem sobie ja kupic (naturalnie oryginal, bo jak sam zauwazyles, cena jest naprawde przystepna - we Wroclawskim MediaMarkcie jest jeszcze o 10 zlotych taniej), ale stwierdzilem, ze na gre w nia potrzeba troche wiecej czasu, niz wtedy mialem. Ale jeszcze na pewno do niej wroce bo jest tego warta, grafika i muzyka na najwyzszym poziomie, a do tego bardzo dobra grywalnosc.
|
Heh Shyja nadal gra w tą gre :P
Może jutro skończy...:) |
Shyja to nie zdrowo tyle grac
stracisz kontakt z rzeczywistoscia. Rob czesto przerwy np na tworzenie kopii bezpieczenstwa:D |
i chyba stracil kontakt... juz go nie ma... Od dzisiaj bedzie sie zwal SHYJAS GRAJUS NAMIETNUS
|
jestem.... wróciłem........ wracam do gry :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Radze zastosowac jakas terapie. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:08. |