![]() |
Gdzie kupic tanie i dobre plytki w Gdansku???
a wiec chce sie zapytac gdanszczan gdzie mozna kupic tanie i dobre plytki. gdzie sa jakies hutrownie plytek w gdansku. jak mozecie to podajcie mi adresy i przyblizone ceny ( 700mb w slimach) :)
dzieki bardzo |
Re: Gdzie kupic tanie i dobre plytki w Gdansku???
Cytat:
Adres sklepu:Gdańsk Wrzeszcz ul.Partyzantów 26 Podaje ci ceny płytek w slimach jak kupujesz powyzej 10: Esperanza - 1,29 Platinum - 1,50 Akoss - 1,39 TDK D-View - 1,59 VERBATIM PASTEL - 1,80 Płytek jest tam full wypas.Podałem ci ceny niektórych płytek moim zdaniem najczęściej kupowanych.A i jeszcze jedno ceny są zdnia 16 stycznia wiec mogło sie juz coś zmienić. |
dzieki stary bardzo
jak maja strone www to mozesz mi podac mnie najbardziej interesuja plytki: platinium verbatim tdk d-view akoss mint lg esperanza esperanza black najlepiej jakby "krecily sie" z szybkoscia 40x lub 48x (mam LG 48/24/48:P) dzieki jeszcze raz |
dzieki stary bardzo
jak maja strone www to mozesz mi podac mnie najbardziej interesuja plytki: platinium verbatim tdk d-view akoss mint lg esperanza esperanza black najlepiej jakby "krecily sie" z szybkoscia 40x lub 48x (mam LG 48/24/48:P) dzieki jeszcze raz |
Cytat:
Strony internetowej ten sklepik niestety nie posiada.Esperanzy black to ja kupowałem tam ale tylko luzem gdyż chyba nie ma w slimach i kosztuja one 1,30;mintów chyba nie posiadaja bo nie widnieją u mnie w cenniku.LG w slimach-1,70 |
ja kupuje zwykle cedeki z walca w jakims markecie ale polecam sklepik z cd-r/cdrw w miejscu gdzie kiedys byla galeria brama (niedaleko rudego kota) - normalne ceny i mila obsluga, podobny punkt jest gdzies na przeciwko petli tramwajowej na siedlcach
|
giecek kup anonse i tam jest kupon rabatowy na 25% u "kozaka", dobry sklep jest tez na ul.hynka 21/18 "Art-Com"
|
Ja kupuje przewaznie w Media Markt lub innych hipermarketach jak sa promocje :D Wtedy mozna dorwac niezle plytki za niezla cene...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:59. |