![]() |
Proponuję Litka 48246S. Bardzo dobry sprzęt za przystępną cenę :)
|
Witam !
640 bardzo przyzwoity sprzet - w szkole ja katujemy drukowaniem dyplomów zaproszen itp itd i tylko tusze sie wymienia i prowadnice kosza z tuszami smaruje co jakis czas - i caly czas dziala ! Ja Swoją 610 - heh sprzedałem za 80PLN i dalej działa ! Aktualnie mam 920c z MM za 375PLN ma jush troche ponad rok. Ale ceny sprzetu w MM sa czasami bardzo korzystne - ale w przypadku wszystkiego innego nish kompy ! / Monitory jedynie maja po dobrych cenach / |
Cytat:
Cos, czego od razu sie tam nie sprzeda, potem lezy, lezy i lezy. Az wreszcie ktos wpadnie na pomysl, zeby obnizyc cene. Tak bedzie i w MM, zarowno w Lodzi jak i we Wroclawiu. Nie wiem, do jakiego poziomu obniza cene, ale obniza ja na pewno (a wtedy jesli bede mial troche pieniedzy to moze sie i skusze :) ). |
Taki topic po utopic... :D :D :D
|
HL-DT-ST GCE 8160B 16*10*40 box bios 2.01
...i znowu taki topic :blee: |
Cytat:
HEHE w Łódzkim Media Markcie lezy jedna F1 od tej pory jak weszła na rynek i szukaja frajera który ja kupi za cos koło 700PLN !!! |
Cytat:
|
We wroclawskim MediaMarkcie maja ich jeszcze bardzo duzo, ale tak pewnie bedzie do momentu, az obniza cene. Ta na razie wynosi ponad 450 zlotych :o
|
Ja polecam Samsungi :P, przed chwila walczylem z jakims Samsungiem 40x, ale dostal po dup*ie :D
|
Cytat:
Ale w wersji BOX ???;) A tak na powaznie to kup to co ja własnie czyli Yamahe CRW F1 jak dobrze poszukasz to znajdziesz wersje OEM za cos koło 350PLN / ja daje za box 400PLN / Pozdrawiam |
Cytat:
|
polecam
Plextor 8/4/24 (cos podobnego) nie dawno kupiłem za 70zł na allegro :) i chyba przepłacilem ! :P |
Re: Re: JakĄ KupiĆ NagrywarkĘ
Cytat:
Korzystając z tego, że wątek i tak jest off, więc może taka propozycja, aby jakoś umożliwić chętnym zgłoszenia "korzystnych zakupów". Często dobre modele schodzące z rynku gwałtownie tracą na wartości.... Nie oszukujmy się - przecież patrzymy w sklepie także na cenę. Np. ja nie wybieram najlepszego sprzętu tylko dobry szprzęt w dobrej cenie. |
ja bede stereotypowy i polece koledze LiteOn:)
W koncu naleze do frakcji liteonowcow:) Tanio i dobrze:P |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:57. |