![]() |
Adres jakiego jeszcze tutaj nie bylo!!!!! (chodzi o techno)
A wiec tak, stalo sie przed kilkoma dniami znalazlem adres do strony z najnowszymi mp3 na swiecie, lepszej strony nie znajdziecie bo NIE MA sa tam najnowsze utwory tylko w rytmach Techno/Trance i podobnych, znajdziecie tam rowniez livesety i ruskie tracki.
Najbardziej mi sie z tej strony to podoba ze jest bardzo czesto akutalizowana i transfer jest swietny. Zeby sciagnac z tamtad pliki to MUSICIE miec netpumpera jest na www.download.com. A wiec zycze milego sciagania :) adres strony to h**p://w*w.specdrum*com (ach ta cenzura:)) Do modow - Jezeli myslicie ze to reklama to macie racje :D:D:D, takiego adresu nie mozna przepuscic. Nareszcie znalazlem to czego szukalem |
dzieki! Jest swietny! A mam do Ciebie Master pytanie. Moj utworek mp3 DJ DEAN - Protect your ears zaczyna sie gadaniem potem bit do konca. Czy tak jest czy w srodku w orginale tez cos gadaja albo itp. tak z ciekawosci pytam
<<||POZDRO||>> |
Witam !
No Master postarałeś sie ! Net Pumper zasysa i zasysa bardzo przyzwoicie ! Nareszcie jakiś porzadny składzik ! THX ! |
Nie mogę nic ściągnąć.Jak klikam na link to otrzymuje strone z komunikatem :
ERROR DETECTED! -------------------------------------------------------------------------------- The site you came from is not allowed to use this file, it has been copied from another site. This action has been logged. Visit the real owner of this link here >> -------------------------------------------------------------------------------- This link was protected by Anti-Leech.com Na stronie głównej pisze tesh ,że aby uzyskać dostęp do serwera trzeba im zapłacić 5$ przez paypal :( |
ja tez nie moge nic zasysac, ani kumpel:'(
|
hhhh /|\aster ja jestem wychowany na starych rytmach rock/hard rock i jak znajdziesz składzik z takowa muzyke byłbym wdzieczny za info. tu była moja wypowiedz na temat muzyki techno ale wyciełem zanim wysłałem żeby nie urazac ludzi którzy jej słuchaja
|
Master nic z tego :( Nic nie mozna sciagnac, wyskakuje blad taki jak mati1700 i Kasprzakowi.
POMOCY! :buu: :buu: |
Ilość załączników: 1
Witam !
Dziwne ja zassałem jush ponad 50MB z tej www i bez problemów idzie. |
cudowna stronka!!! nic dodac, nic ujac!!! :)
ps: pozdro od jacka Gardnera, dowódcy Żelaznych Legionów :PPPPP |
a ja uzywam zamiast IE6 jako przegladarki The Anti-Leech Leecher'a i sciagam muze Flashgetem || || ||
|
Mam lepszy pomysl, przed chwila mnie oswiecilo. Poprostu usunac wszystko w rejesztrze o Netpumperze to powinno pomoc i nie trzeba bedzie sie w takie szopki bawic, sprawdze to za jakies 0.5h
|
Nadal nic..
Caly czas mi wyskakuje ten sam blad... Nie wiem co robie nie tak...:'( Usunalem wpisy NetPumpera z rejestru i nadal wyskakuje mi ta smieszna stronka :boks: POMOCY! |
tez mam cos dla was http://shuffletown.n1z.com/english.html
|
CZesciowo udalo mi sie usunąc problem.Klikając na link trzymamy shift i wyskakuje okno to któe powinno (download...)Kiedy jednak kliknę na link do netpumpera , netpumper zaczyna niby sciagac ,ale caly czas jest napis retrying (obojętnie co chcę ściągnąć).Można tesh w nowym okienku wybrać opcję standardowego downloadu ,ale to jest co najmniej dziwne.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08. |