![]() |
jak oceniacie moja prace jako moda...
nadszedl czas na obiecana ocene - emocje juz opadly, czas niechlubnych burd na forum minal, ja 2/3szczesliwie zakoncyzlem sesje...
z obiecanego miesiaca wyszly prawie dwa - ale tak juz sie ulozylo wiec prosba do was, uzytkownikow - ocencie moja prace - co robie dobrze, co zle - co moge zmienic, czego wam brakuje, co nalezaloby zmienic na forum z pewna taka niesmialoscia tworze ten topic - ale slowo sie rzeklo ps. nie bluzgajcie na mnie za ostro :D |
A co Sid masz jakieś wątpliwości ?? ^_^ ^_^
|
Oddałem głos na drugi punkt od góry,z tego powodu że cie lubie i twoje działania na forum nie dotyczą TYLKO zakładania kłodek.Wnoszą porządek i nieraz konstruktywną dyskusje,no i nie wiem skąd bierzesz na to wszzystko czas -studia,muzyka ,komputer..
Oby tak dalej. |
Ja jeszcze nia zauważyłem ani jednego błędu w działaniach
Sida, dlatego oddałem głos na pkt. pierwszy. Ale jestem tu od niedawna i wszystko się może zdarzyć ;) |
Odpowiedz nr. 3, z wskazaniem na TAK!
Robisz swoje, robisz to dobrze, jeszcze masz poczucie humoru. Mam wrazenie, ze zmiana warty przeszla (poza wyjatkami) bez jakis excesow. Czyli - spokoj, cisza..... aby tak dalej! |
Odpowiedź 1, ale .... sprwiedliwy, obiektywny, z humorem byłoby lepiej.
|
Na razie tylk odpowiedzi pozytywne :)
A ja po prostu uwazam, ze dobrze robi swoje. |
Sid bardzo dobrze wywiązuje się z obowiązku "Moda" dlatego zagłosowałem na pkt. 1
|
Powinna być jeszcze jedna opcja:
-wszędzie Go pełno,już nie mogę spokojnie zasnąć,bo wydaje mi się ze patrzy na mnie,boję się otworzyć lodówkę,wczoraj sledziła mnie czarna Wołga - wiem że to ON,życie stało się nie do zniesienia.... :jezyk: :jezyk: :jezyk: |
Jest OK, a to dosc trudna posada jest....8)
|
odp.1.
zawsze udziela porad jak potrafi, zaklada klodki sprawiedliwie (nie chodi tylko o to) i jest wporzadku! |
Cytat:
zagłosuje na pkt pierwszy jak mi oddasz swój sprzet :) :) |
Robi swoje i to dobrze.
Ja nie mam zastrzeżeń (w końcu to Thanatos dał mi ostrzeżenie^_^ :P ) |
sidu jak to sidu z zasady jest dobry nikogo nie bije, nie krzyczy, ostro dziala w ostatecznosci
glosowac nie bede bo zaraz bedzie ze team dobre glosy nabija ;) tylko jedno mam mu do zarzucenia - jest za dobry w queka i tylko widze jeden napis fragged by sid ^_^ |
Żeby było ciekawiej zaznaczyłem ostatnia odpowiedz;p
A co myśle to tylko Sid wie;p |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:24. |