![]() |
Cytat:
chociaz ja dalem pierwsza odp. :) PODPIS :D :D :D :piwo: :piwo: |
Kurde! Pomyliłem się!
Mogę jeszcze raz? ^_^ ^_^ ^_^ ps. a te 4 głosy mówiące o tym, że jesteś w mojej lodówce to pryszcz? |
juz 4 odp na 'nie' -- i zadnych konkretow... nieladnie
ale przynajmniej wiem kto mnie nie lubi... popatrz popatrz... :) |
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
W sumie nie wiem po co, przecież na początku jest ankieta a nie zestaw pytań. PS"" Głos oddany. :cool: |
Cytat:
|
JA OCENIAM NA +.
MOIM ZDANIEM JAKO M JESTES JAKI BYLES WCZESNIEJ I TO JEST WAZNE. TAK TRZYMAJ !!! |
wyniki? interpretacja? poczekam jeszcze pare dni - bo ankieta nei wzbudzila takiego zainteresowania jakiego oczekiwalem prawde mowiac - no i iosc glosow na 'nie' mnie troche smuci... :D
a tak serio - to szkoda za ci co tak glosowali nie wskazali co ejst nei tak (poza moja pisownia z ktora obiecuje walczyc) ale na razie moge patrzac na wyniki tylko osiasc na laurach (gdzies w cieniu zeby sie nie rzucac w oczy) z milym uczuciem dobrze wykonanego obowiazku <- to naturalnie zart :D |
Cytat:
Mogę jeszcze podrążyć temat? - jakbyś dał do wyboru 2 opcje TAK/NIE to miałbyś jasną sprawę - a jak teraz zinterpretujesz wyniki? |
jeeeest giiiit :) zadnych bledow nie zauwazylem, hehe, w niektorych sytuacjach wykazuje sie calkiem niezla dyplomacja :)
odp nr 1 |
kto i jak glosowal widza TYLKO admini - inna sprawa ze wielka sztuka nie jest zmienienie wynikow ankiety tak zeby wygladala jak wybory w Iraku...
|
Cytat:
|
Sid is ok :cool: oby tak dalej
od kiedy mamy nowych moderatorow to skonczylo sie kasowanie kont za pytania o cracki i sytulacja na forum stala sie miej nerwowa :spoko: :) coprawda mozna sie przyczepic do klowdkowania postow "serialowo-crackowych" ale moze to i dobrze wszak nikt nie jest idealny :jezyk: |
Cytat:
|
A co Ty się tak Sid dopytujesz? :D
PS. A czy Ty widzisz kto jak w ankiecie głosował? Np po IPkach? PS2. Nio, lubię żółty kolor... ale zmienię zdanie jak mi posty pokasujesz ;):) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |