![]() |
nagrywara jako cd-rom
Witam.
Uzywam swojej nagrywarki rowniez jako Cd-rom i tu mam zwiazane z tym pytanko: Czy powaznie skracam zywotnosc swojej nagrywarki, jak to wyglada w rzeczywistosci ? czy w ten sposob MTBF ulega skroceniu ? Pozdrawiam. |
dokładnie :buu:
|
Re: nagrywara jako cd-rom
Cytat:
Zgadzam się z Patrix-em - dokładnie.:cool: |
Uhum.. zgadzam sie z kolegami. Najelpsza konfiguracja to CD-RW + CD-ROM lub DVD-Rom.
|
Cytat:
P.S. Yankee to moglo byc napisane w moim Topicu!! |
Wszystko co jest używane zostaje rozkalibrowane...;) ;) ;)
|
Mam CD-Rom i Nagrywarkę (Nagrywarkę od roku).
CD-Romu wogóle nieużywam (ostatnio nawet mi się spalił :buu: ), wszytsko kopiuje na Nagrywarce, poprostu mam taki kaprys. Ciekawe kiedy mi padnie, ale swoją drogo nie zauważyłem żeby mi coś źle przegrała, chociaż słyszałem, że takie poczynania zkracają żywotnośc nagrywarki. |
Cytat:
|
Cytat:
pozniej sie zorientowalem jak do niego przez przypadek wszedlem ;) |
Podobnie jak MacGyver mam nagrywarkę i cd-rom, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz użyłem cd-romu. Wszystko zgrywam nagrywarką. Idzie szybciej i jest lepsza korekcja błędów:)
|
Ja mam tylo dwie nagrywarki Lg i Teaca i Lg-ika ujeżdżam ostro jako cedeka już od około pół roku i jak na razie nie widać u niej żadnych złych czy niepokojących objawów. Ten LGx16 to naprawdę dobry sprzęt.
Jak padnie to trudno. Sklepy też muszą zarabiać, ale wówczas to już chyba kupię nagrywarkę DVD. |
w sumie to każdy dodał cosik od siebie!:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:14. |