![]() |
Błąd odczytu po nagraniu z bin/cue
Nagrałem płytkę z obrazu bin/cue za pomocą Nero.
Aplikacja się instaluje, ale nie moge z płyty odczytać poprawiacza. Sprawdziłem obraz za pomocą CDmage B5 (Scan for corruption) i nie wykazało żadnego błędu. Mogę też z tego obrazu wyekstrachować potrzebny plik i nie jest on oczywiście uszkodzony. Może coś skopałem podczas nagrywania (tryb DAO,TAO?) w ustawieniach? Zdażyło się coś takiego komuś? :help: |
Prawdopodobnie wina leży po stronie pliku może być uszkodzony. Spróbuj go wyciągnąć z obrazu (np. CDMage) i uruchomić z dysku.
|
Sorki bo nie doczytałem;)
To moze jakiś błąd przy wypalaniu. U mnie też tak było jak wypalałem w DAO. Pliki nagrane pod koniec płytki miały błędy i nie mogło ich odzczytać. |
dokladnie - iso, bin/cue pale przez TAO to wtedy dziala - a najlepiej zawsze na jakiejs cdrw sprawdzic
|
Ja pale wszystko poza multisesjami w DAO i jakos zawsze dziala, wlasnie sprawdzilem bo wczoraj wypalalem obraz filmu w formacie *bin no i tez bylo to w DAO. Moze po prostu za szybko paliles na badziewnej plytce???
|
jaka byl struktura tego obrazu?
|
Cytat:
|
Chyba chodzi o ilość tracków no i jakie one były np.
1. dane 2. muza 3. dane |
Jeśli chodzi o 'zawartość' płyty to była to instalka gry.
Tak więc dane a nie muzyka czy też mix (dane-muzyka). Może to wina prędkości? Nagrywałem x40 na Esperanzie silver-silver. Wykonałem dwie kopie - z żadnej nie mogłem odczytać jednego pliku. |
Sprobuj 16x! Taka szybkosc jest akurat. No chyba, ze masz naprawde malo czasu:) 40x to zdecydowanie za szybko!
PS: pozdrowienia dla Bromby i Glusia:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:13. |