![]() |
Jakość płyt Verbatim Extra Protection...
Ponoc te Verbatim Extra Protection Surface nie naleza do dorbych.. Ok wporzadku sa gorsze od Pasteli, Crystali etc. Ale co dokladnie oznacza ze sa ZLE ? Sa gorsze od dajmy na to Platinum, Akoss, Datex, Esperanza... czy lepsze???
|
jesli pytasz o te DataLife z biala gora
to powiem, ze sa zle i IMHO gorsze od wymienionych przez Ciebie producentow. Dzis wkurzylem sie jeszcze bardziej, gdy dwie z rzedu wcale sie nie wypalily, jak sie im przyjrzalem,to okazalo sie ze sa pocharatane. A i smierdza jak esperanze. Padaka odradzam:buu: |
Cytat:
|
Re: Jakość płyt Verbatim Extra Protection...
Cytat:
tak zapytam Co masz do PASTELI ? jak dlamnie to najlepsze CD na rynku ! |
Re: Re: Jakość płyt Verbatim Extra Protection...
Cytat:
|
sorrki martin :)
a Pastel są od Tayo Yuden ! |
Cytat:
|
Pastele sa swietne, ale jakos
ostatnio ich nie widuje - czyzby znikaly?? |
ja mam PASTEL ..ale aż po 2zł ...
i niestety musze przepłacac ! |
dzis zakupilem 5 czarnych Akossow i wygladaja zachecajaco.
Nagralem na nich muzyke z predkoscia 8x i jest calkiem niezle. Tylko cholernie drogie byly bo 13zl za 5szt - czyli tyle samo co tdk metallic (tez troche wzialem:)) |
dziwnwe, dziwne ja kupilem pastele(na opokowanu posalo DataLife a pozniej Pastel ---- sa takie kolorowe:D ) i stlu opakowania bylo napisane "A MITSUBISHI CHEMICAL COMPANY<2002>" -------- CZYLI SA MItsubishi.....
.......a ja dalem za opakowanie(10 sztuk, slim) w lubelskim media markt 16.90......... |
Cytat:
a moze pomyliłes z Colour ! w takiej cenie to są PASTEl ale od TAYO (naprawde dobre CD :P) ja niewidziałem pasteli od Misubishi |
Cytat:
|
Cytat:
|
Heh.. Wy mi tu prawie wszyscy o Pastelach a ja sie o Verbatim Extra Protection Surface pytalem ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |