![]() |
Nero dla Yamahy CRW F1 - czy jest inne nish to zwykłe Nero ??
Witam !
Mam pytanie - kiedys na forum cdr ktos dał info ze jest nowe NERO dla YAMAHY CRW F1 - czy to ma znaczyc ze ta nagrywarka wymaga jakiejs specjalnej wersji nero ??? / nie znalazłem zadnego info na ten temat na stronach www.nero.com ani na www.yamaha-it.com / Pozdrawiam i dzieki za odp. |
Tu jest krotka wzmianka:
http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/003479.php#003479 Duzo tego nie ma ale jest juz o co sie zaczepic.:) |
Ilość załączników: 1
Bylo wypuszczone Nero 5.5.9.16Y dla Yamahy, ale adres jest dla mnie niedostepny.
ftp://ftp9.nero.com/NERO559_16_Y_ENG.exe Lopus kiedys edytowal Nero.exe i odkryl, ze w kazdym nowym Nero jest ta opcja. |
Edytowal toto Restoratorem.
A tu jest jeszcze jeden adresik: http://yamaha-online.de/html-section...tatoo2.htm#top i jeszcze jedna praca Lopusa:) |
Cytat:
|
A czy ktoś może ma polskie pliki językowe do wersji Nero 55916Y
:buu: :buu: |
Witam
Niedawno przeglądałem stronki Yamahy i natrafiłem tam na zdjęcia z nero, które posiadało funkcje T@2. Wydawało ni się zawsze, że do tego jest napewno jakiś specjalny program, a tu masz ci stare poczciwe nero. Czy ktoś prubował tej wersji na innej nagrywarce niż F1?? Prosze o podzielenie się doświadczeniami bo nie wiem czy warto to sciągać. poz |
Funkcja T@2 dziala wylacznie z nagrywarka Yamaha F1!!!
Ze wzgledu na calkowicie inna konstrukcje ruchomej glowicy lasera. I sposob wypalania T@2. Tak przynajmniej zrozumialem, w mojej kulawej angielszcyznie, ze strony Yamahy:) |
Nie myslisz sie gdyz T@2 obsluguje tylko i wylacznie Yamaha F1.
|
Wszystkie nowe funkcje które ma Yamaha F1 są już w normalnej wersji Nero(Disc T@2 + edytowalna płyta muzyczna CD-RW). Jak wymieniałem nagrywarkę na Yamahę miałem wersję Nero 5.5.10.7 i niestety nie było funkcji DiscT@2 wystarczyło uaktualnienie Nero tą samą wersją.
Pozdrawiam |
Ja trochę z innej beczki ale czy ktoś może się orientuje czy istnieje specjalne spolszczenie Nero aby spolszczało także zakładkę T@2? Ja jeszcze nie natrafiłem na wersję Nero aby miała całkowicie spolszczone właśnie te opcje do Yamahy 1F.
Pozdrawiam |
Na razie nie ma pełnego spolszczenia edytora do Disc T@2.
|
Witam !
Ok ja własnie dokopałem sie do mojej YAMASZKI !! Heh przyszła do mni ekiedy ja pisałem klasówke ! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:27. |