Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   jak oceniacie moja prace jako moderatora (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-oceniacie-moja-prace-jako-moderatora-17075/)

ThanatoS 18.02.2003 16:24

jak oceniacie moja prace jako moderatora

Tak jak Sid tworze wlasnie ankiete w sprawie mojej roboty na forum jako moderatora.

Prosze o komentarze.8)

sayan 18.02.2003 16:31

co wy poszaleliscie ....

nastepny który nie wiezy w swoje siły !!

wszystko OK ROBI SWOJE!!

-Sid-The-Rat=> 18.02.2003 16:33

wladza czuwa...
wiec ja tu tylko zajze - glosowac nie bede - koledze po fachu pogratuluje mniejszej ilosci rozpetanych burd :D

PS. ktos u mnie zaglosowal na 'TYLKO NIE Sid' i nie napisal dlaczego... potem niech ma do siebie pretensje

Yahol 18.02.2003 16:39

Prawde mowiac, szkoda cie na moderatora!
Jakos pusto tu bez ciebie, malo sie udzielasz.
Chyba nie zszedles do podziemia:) pokazuj sie czesciej jako user!
Modem mozesz byc przy okazji:)

MacGyver 18.02.2003 16:47

Robisz swoje ale jakoś częsciej tu widać Sida (prawie wszyskie edytowane posty mają Jego podpis) niż Ciebie. To moje zdanie ;)

cana 18.02.2003 17:06

Thanatos przegina z lockowaniem ;) ot co
przykład z ostatniej chwili /zreszta moja opinia tez jest podgrzewana tym zamknieciem topica choć mnie on aqrat był obojętny/
co komu szkodzi link do jakis serverków z linkami /nie bezpośredni link do treści niedozwolonych/nielegalnych z literą polskiego prawa/ dla osiołka, jak nie wolno to proponuje lockować też te wszystkie linki do jakichkolwiek serwów poza cdrinfo.pl bo na każdym pewnikiem mozna coś nielegalnego znaleźc 8) a nie calazawartość edonkeya jest "krzywa" do szpiku kości
BTW do to Thanatosa
jak umieszczę jakis link do najnowszego pliku *.met to tez caly topic zamkniesz?
i nie pisz o regulaminie bo znam go nie gorzej niz Ty
zdrowy rozsądek w uzywaniu narzędzi którymi obdarowała Cię funcja moderatora jest wskazany, popatrz lepiej jak to robi Sid jest to bardziej finezyjne działanie

ale poza tym to Thanatos jest ok i robi to do czego go namaściło szefostwo cdrinfo :)
i tym optymistycznym akcentem zakończę na tę chwilę udział w tym topicu
pozdro

ThanatoS 18.02.2003 17:39

Cytat:

cana napisa***322;(a)
Thanatos przegina z lockowaniem ;) ot co
przykład z ostatniej chwili /zreszta moja opinia tez jest podgrzewana tym zamknieciem topica choć mnie on aqrat był obojętny/
co komu szkodzi link do jakis serverków z linkami /nie bezpośredni link do treści niedozwolonych/nielegalnych z literą polskiego prawa/ dla osiołka, jak nie wolno to proponuje lockować też te wszystkie linki do jakichkolwiek serwów poza cdrinfo.pl bo na każdym pewnikiem mozna coś nielegalnego znaleźc 8) a nie calazawartość edonkeya jest "krzywa" do szpiku kości
BTW do to Thanatosa
jak umieszczę jakis link do najnowszego pliku *.met to tez caly topic zamkniesz?
i nie pisz o regulaminie bo znam go nie gorzej niz Ty
zdrowy rozsądek w uzywaniu narzędzi którymi obdarowała Cię funcja moderatora jest wskazany, popatrz lepiej jak to robi Sid jest to bardziej finezyjne działanie[...]

Topic zostal zamkniety poniewaz kizio powiedział "Można zamknąć ten Topic !!!" http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...110929#110929. Rownie dobrze moglbym go skasowac i by nie bylo frustracji.

Jak umiescisz link do eDonkey'a to ten link wyleci. Oczywiscie zelezy to od tego do czego on jest. A sam wiesz co i jak.

ob@r 18.02.2003 18:29

a jakie sa konsekwencje wyników tych ankiet ??? jesli wypadną niepozytywnie czy to coś zmieni ? ...

Moim zdaniem mniejsza liczbą odpowiedzi zawężyłes ostro pole tej ankiety... Trzabyło juz walnąć TAK/NIE albo juz tak jak Sid wiecej mozliwości wyboru, ale cóż .. to tylko moje zdanie... w/g mnie "robi swoje", choć wieksza elastycznośc by sie przydała...

-Sid-The-Rat=> 18.02.2003 18:39

konsekwencje? mialem zamiar zmieniac to co zostanie mi wytkniete (naturalnei po przemysleniu zarzutow) - ale mam problem - sa 3 glosy na 'nie' (u mnie) i ani slowa co jest nie tak...

mapsajm 18.02.2003 18:40

nie rzuca się niepotrzebnie w oczy i po cichutku, bez zbędnego szumo wokół swojej osoby, robi swoje - mój idol wśród modziów.:)

sayan 18.02.2003 18:43

a moze TEAM MEMBERZY ! co pół roku zorganizują bezposrednie wybory na Modów !!! (niemam nic do teraźniejszych nawet bardzo ich sobie chwale ) z posród użytkowników.

wszyscy by składali swoje .. kandydatury
Kandydatury ..musieli by najpierw zatwierdzic Team Memberzy.
A nastepnie urzytkownicy forum w jednej wielkiej ankiecie głosowali by !!!

Hip Hip HURRA TRAVIS (ASUS BOX) na Moderatora ! ! !

pzdr

ale ja juz zgłupiąłem ...

kepin 18.02.2003 19:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
nie rzuca się niepotrzebnie w oczy i po cichutku, bez zbędnego szumo wokół swojej osoby, robi swoje
Pod tym sie podpisuje :)

Remix 18.02.2003 19:41

Witam!

ThanatoS nie jestes jakims super moderatorem... wykonujesz swoja prace solidnie i to sie najbardizej liczy. Uwazam, ze jestes w porzadku...

cana 18.02.2003 19:47

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
Topic zostal zamkniety poniewaz kizio powiedział "Można zamknąć ten Topic !!!" http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...110929#110929. Rownie dobrze moglbym go skasowac i by nie bylo frustracji.

a była by :) bo wiedziałbym że był i nie ma :)

Jak umiescisz link do eDonkey'a to ten link wyleci.

server.met też poleci ? bo o to mi chodziło a nie o link do softu 8)

Oczywiscie zelezy to od tego do czego on jest. A sam wiesz co i jak.

wydaje mi się że wiem, ale zawsze mogę się mylić w ocenir mojej wiedzy 8)

to co będzie mniej kłódeczek? :)bo poza tym drobnym "skrzywieniem" ;) /jakieś hobby czy co 8)/ to jest ok, ale ankietę mogłeś dać bardziej rozbudowaną bo w tej nie ma wyboru zbyt wielkiego co do opinii

BTW a mnie osioł właśnie poszedł i jeszcze nie wrócił opo upgrade do 0.26d morph v1a :(
ale klimat już mi się poprawił, czego wszystkim czytającym życze / tak się to pisze? :)/
pozdro

lopus 18.02.2003 20:12

Może byc,mi nie zaszkodził.Jak na razie to dobrze wykonuje swoje obowiązki.(a tak miedzy nami proponuje zmienic tego bałwanka na cos innego,drapieznego bo nie pasuje do twojego nicka)To tyle dygresji

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:06.