![]() |
jak oceniacie moja prace jako moderatora
Tak jak Sid tworze wlasnie ankiete w sprawie mojej roboty na forum jako moderatora.
Prosze o komentarze.8) |
co wy poszaleliscie ....
nastepny który nie wiezy w swoje siły !! wszystko OK ROBI SWOJE!! |
wladza czuwa...
wiec ja tu tylko zajze - glosowac nie bede - koledze po fachu pogratuluje mniejszej ilosci rozpetanych burd :D PS. ktos u mnie zaglosowal na 'TYLKO NIE Sid' i nie napisal dlaczego... potem niech ma do siebie pretensje |
Prawde mowiac, szkoda cie na moderatora!
Jakos pusto tu bez ciebie, malo sie udzielasz. Chyba nie zszedles do podziemia:) pokazuj sie czesciej jako user! Modem mozesz byc przy okazji:) |
Robisz swoje ale jakoś częsciej tu widać Sida (prawie wszyskie edytowane posty mają Jego podpis) niż Ciebie. To moje zdanie ;)
|
Thanatos przegina z lockowaniem ;) ot co
przykład z ostatniej chwili /zreszta moja opinia tez jest podgrzewana tym zamknieciem topica choć mnie on aqrat był obojętny/ co komu szkodzi link do jakis serverków z linkami /nie bezpośredni link do treści niedozwolonych/nielegalnych z literą polskiego prawa/ dla osiołka, jak nie wolno to proponuje lockować też te wszystkie linki do jakichkolwiek serwów poza cdrinfo.pl bo na każdym pewnikiem mozna coś nielegalnego znaleźc 8) a nie calazawartość edonkeya jest "krzywa" do szpiku kości BTW do to Thanatosa jak umieszczę jakis link do najnowszego pliku *.met to tez caly topic zamkniesz? i nie pisz o regulaminie bo znam go nie gorzej niz Ty zdrowy rozsądek w uzywaniu narzędzi którymi obdarowała Cię funcja moderatora jest wskazany, popatrz lepiej jak to robi Sid jest to bardziej finezyjne działanie ale poza tym to Thanatos jest ok i robi to do czego go namaściło szefostwo cdrinfo :) i tym optymistycznym akcentem zakończę na tę chwilę udział w tym topicu pozdro |
Cytat:
Jak umiescisz link do eDonkey'a to ten link wyleci. Oczywiscie zelezy to od tego do czego on jest. A sam wiesz co i jak. |
a jakie sa konsekwencje wyników tych ankiet ??? jesli wypadną niepozytywnie czy to coś zmieni ? ...
Moim zdaniem mniejsza liczbą odpowiedzi zawężyłes ostro pole tej ankiety... Trzabyło juz walnąć TAK/NIE albo juz tak jak Sid wiecej mozliwości wyboru, ale cóż .. to tylko moje zdanie... w/g mnie "robi swoje", choć wieksza elastycznośc by sie przydała... |
konsekwencje? mialem zamiar zmieniac to co zostanie mi wytkniete (naturalnei po przemysleniu zarzutow) - ale mam problem - sa 3 glosy na 'nie' (u mnie) i ani slowa co jest nie tak...
|
nie rzuca się niepotrzebnie w oczy i po cichutku, bez zbędnego szumo wokół swojej osoby, robi swoje - mój idol wśród modziów.:)
|
a moze TEAM MEMBERZY ! co pół roku zorganizują bezposrednie wybory na Modów !!! (niemam nic do teraźniejszych nawet bardzo ich sobie chwale ) z posród użytkowników.
wszyscy by składali swoje .. kandydatury Kandydatury ..musieli by najpierw zatwierdzic Team Memberzy. A nastepnie urzytkownicy forum w jednej wielkiej ankiecie głosowali by !!! Hip Hip HURRA TRAVIS (ASUS BOX) na Moderatora ! ! ! pzdr ale ja juz zgłupiąłem ... |
Cytat:
|
Witam!
ThanatoS nie jestes jakims super moderatorem... wykonujesz swoja prace solidnie i to sie najbardizej liczy. Uwazam, ze jestes w porzadku... |
Cytat:
to co będzie mniej kłódeczek? :)bo poza tym drobnym "skrzywieniem" ;) /jakieś hobby czy co 8)/ to jest ok, ale ankietę mogłeś dać bardziej rozbudowaną bo w tej nie ma wyboru zbyt wielkiego co do opinii BTW a mnie osioł właśnie poszedł i jeszcze nie wrócił opo upgrade do 0.26d morph v1a :( ale klimat już mi się poprawił, czego wszystkim czytającym życze / tak się to pisze? :)/ pozdro |
Może byc,mi nie zaszkodził.Jak na razie to dobrze wykonuje swoje obowiązki.(a tak miedzy nami proponuje zmienic tego bałwanka na cos innego,drapieznego bo nie pasuje do twojego nicka)To tyle dygresji
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:06. |