![]() |
THE CATHEDRAL - Tomek Baginski
Nareszcie udało mi się dorwać/obejrzeć ten film i ... zrobił na mnie duze wrazenie - animacja miodzio - muzyka robi świetne tło - historia super. Generalnie trzymam mocno kciuki na gali oscarowej. Nawet jak nie wygra jestem pewny że robote w Hollywood ma pewną i tego mu życze.
Może dlatego mi się podoba, bo lubię taki mroczny klimat. no ciekawe jak pójdzie |
A czy mogł bym się dowiedzieć, gdzie szukać tego filmu i ile zajmuje mb?
|
długosc 7min20s 54mb
gdzie na lezy na KaZaA i iMesh - niestety nie dało rady sciagnac (moge poradzic zeby wpisac na google katedra.avi ;) i troszke pokombinowac ze stronkami |
Cytat:
sciagnalem z emule |
Poprawka fakt - tyle zajmuje ;) przez pomyłke zaznaczyłem inny filmik ;( sorki
|
Ja właśnie zasysam przez Muła (jeszcze raz thx. Y@nkee_PL) zobaczymy co to jest ???
|
Cytat:
|
Czy mogę prosić lika do Mułka
|
Cytat:
jesli co, to moderator i tak zrobi swoje ;) ed2k://|file|cathedral.avi|56147968|z46g7a4d2uj66z4g3a22d u7la|/ PS. Sid tu byl |
Dzieki Y@nkee_PL! Mnie znalazlo tylko trailer!
|
Cytat:
|
Dzięki Y@nkee_PL :jupi:
|
hmmm
taki niewinny temat a tu taka niespodzianka - ale z bolem serca usuwam - dziwie sie autorowi ze nie rozpropagowal tego za darmo dla wszystkich - ale jego wola, uszanowac trzeba ps. moderator sie najwyzej dziwi ze wpisanie cathedral.avi i rozmiaru <100mb nie przynioslo zadowalajacych rezulatatow - badz co badz osiolek ma niezlego search'a |
taa w google też można znaleźć działający link!!! właśnie zasysam transferek ok (60kB/s) suuuperrr zara sobie to obejrzę!
|
Cytat:
http://osloskop.e-cho.pl/ Ja tez :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15. |