![]() |
Jakies cuda czy co ??
Witam ,
Pisalem juz o tych nieszczesnych plytach audio (zrzucane z mp3 na wieze) ktore na mojej zabytkowej wiezy nie chcialy odpalic.Otoz stala sie rzecz dziwna ,nie nie nadal nie chodza ale wrzucilem do wiezy taka sama plytke tyle ze z nagranym filmem i nie bylo problwmow.Wieza od razu okresila jej dlugosc.Wiec teraz to ja juz nic nie kumam ,czemu ta plytka z audio sie nie chca odtwarzac ?? Czego to moze byc wina ?? Nero ?? kiedys jak mi qumple wypalal plytki smigaly rowno?? Co wy na to ?? Pozdrawiam Romo |
Owszem okresli dlugosc, ale jak wlaczysz "Play" to bedzie cisza.
|
jesu
No ameryki to TY nie odkryles ,akurat o tym to i ja wiem.Ale mi chodzi o to ze taka plytke on w ogole odczytuje ,a te z muza to tylko slysze jak laser wyciska z siebie siodme poty i zadnych efektrow.Myslalem ze to wina plyt ale teraz widze ze to musi byc zwazane z nagrywarka albo programem nagrywajacym .Co wy na to ??
|
wyprobuj Feurio! I nagrywaj najwolniej
jak mozesz. |
hehe ,duzo w tym ironi .Filmy nagrywalem x40 i sa czytane a muza x4 i zadnych efektow.A co do feurio to niestety nie moge jeszcze z niego korzystac ,bo ten program nie ma mojej nagrywarki w swojej bazie danych .Hehe troche bede musial poczekac na jakas latke.A mam takie pytanie ,czym nalepiej usunac odcski palcow z plyty aby jej nie porysowac ,mam kilka strasznie zabrudonych ?? znacie jakies metody ??
Pozdrawiam RomO |
Są na ziemi rzeczy, które filozofom się nie śniły.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
z dwoch warstw o roznej rozszerzalnosci cieplnej. Jesli najpier myjesz ciepla woda a pozniej pluczesz zimna to miedzy warstwami pojawiaja sie naprezenia scinajace i moze to doprowadzic do rozwarstwienia plyty. A ja osobiscie korzystam ze sciereczek do czyszczenia montorow LCD8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No, efekt jest naprawdę imponujący jak odpalisz na wieży jakąś płytkę, gdzie w pierszej ściżce są dane komputerowe. Czasem przydaje się, gdy chcę wypłoszyć myszy ;) |
wiec moze to
kwestja predosci nagrywania CD?
|
Cytat:
|
Cytat:
No dobrze, my tu gadu gadu a ten wątek staje się coraz bardziej off topic ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |