![]() |
Cytat:
www.google.pl (w szukaj wpisz spybot - jest za free) |
Cytat:
Ja ci moge przesłać, kontakt na GG a mój NOWY numer to: 1069054 |
Cytat:
|
a po tym wszystkim ... jak już usuniesz to proponuję zapuścić:
1. lavasoft ad-aware 2. spybot-a na pewno masz full śmieci i reklamówek zaimplementowanych z netu |
ctrl+alt+del zamknij program o jakiejś zbnoczonej nazwie, potem znajdź na dysku plik sysmd.exe i go wykasuj
możesz jeszcze w msconfig usunąć wpis o automatycznym uruchamianiu sysmd.exe |
Re: Autostart
Cytat:
jeżeli jest ikona pulpici i kolo zegara w tray-u to nac. ctrl+alt+delete i zakoncz zadanie ostry sex czy cos podobnego, potem szukasz na dysku pliku "sysmd" (przeważnie jest w c:\windows) i go kasujesz, potem kasujesz ikone z pulpitu i na koniec kasujesz wpisy w rejestrach w kluczach "run" - sysmd/ukryty czy cos podobnego a po restarcie nie ma już pań aa i jeszcze w katalogu c:\windows\downloaded program files sprawdz czy nie masz zainstalowanych "dziwnych" wtyczek do Explorera |
narzędzia -> opcje internetowe i zobacz jaką masz tam strone główną (startową), proponuje uzyc pustej.
a moze masz taką małą ikonke na pasku zadań, koło zegarka ? ---------- czyli oglądałes "piekne" panie :D ^_^ |
Autostart
Siedząc po internecie nagle zaczęly otwierać mi się strony z "pięknymi" paniami.Nie wiem co zrobiłem bo teraz ta strona jest ciągle przy uruchamianiu windowsa.Na pulpicie pojawia się ikona strny internetowe "moje ulubione"Czy ktoś wie jak to można udsunąć.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:27. |