![]() |
wykorzystanie uszkodzonych CD ?
Czesc
Ostatnio nagrywałem płytkę i wysiadło mi zasilanie (na samym początku), zastanawiam się czy może są jakieś programy które umożliwią wykorzystanie takiej uszkodzonej płyty, czy można wykorzystać wolne miejsce, krążek o którym piszę jest niby pełny. Pozdrawiam. :blee: |
podstawka pod browar (mleko)
|
jesli nie robiles DAO to powinno sie cos wcisnac na te plyte... sproboj na nia cos normalnie nagrac neronem czy czymkolwiek
rozmiar jaki miales zamiar zajac przy ostatniej sesji - jest stracony - ale te 100-200mb zostaje - a to zawsze jakies demo czy maly filmik... |
Jeżeli była multisesyjna to można kontynuować sesję. Drugim rozwiązanie m jest użycie jej jako podstawki pod herbatkę lub coś mocniejszego:) Sam mam troszkę takich podstawek:)
|
Świetnie nadają się do "puszczania kaczek" na wodzie. 8)
|
ja tam daje kumplowi z klasy ...który sie na nich wyzywa przy pomocy cyrkla i nozyczek ...i za kazdym razem mu to przyjemnosc sprawia :)
dzisiaj pozarł jednego HAWKA :) |
Znam kolesia co wywala skopane płytki przez okno. Raz miał taki przypadek że ktoś przechodził obok i płytka przecieła mu kawałeczek bani:)
|
Cytat:
kumplowi wyleciał CD z Cdromu (włozył dwa na raz) odbił sie od ściany i przecioł lekko paluszka :) |
Ktos tu kiedys pisał że ktos "puszcza" je z balkonu:)
|
Ja kiedyś raz puściłem z balkonu płytkę i miałem same nieprzyjemności:
1. porysowałem blachę samohodu sąsiadowi. 2. skaleczyłem moje drzewo 3. przeciąłem buta kumplowi a jedyne co dobre z tego wynikło to to że obciąłem kawałek trawnika!!! |
wykozystanie Cd
Dzieki za odpowiedzi,^_^
|
Ja sobie zrobiłem dużą bombkę z płyt. Powiesiłem 8 rzędów razy 2 (złączone do siebie) na sznurku i jak mi świeci lampa z przed bloku, to mi kolorowe światełka zapierniczają po ścianach.:P
|
Cytat:
|
Kwestia ilosci... ja uzbieralem na przestrzeni lat okolo 120-150 schrzanionych plytek i powoli przymierzam sie do tapetowania || ^_^ ^_^ ^_^
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:59. |