![]() |
Prosze o pomoc
8) Przed nagraniem Mp3 zamieniłem je na Wav w CDEX i potem nagrałem na płyte po nagraniu włożyłem do wieży i niektóre piosenki przeskakują a jak włorze do innego sprzętu to wogule niewykrywa tej płyty.Nagrywałem na płytkach Platinium i Esperanza.Mam nagrywarke Memorex 32Max 1240ak z programem Easy CD Creator5.Z góry dzięki za pomoc.
|
Mam jedno ppytanie: z jaką prędkością wypalałeś te płytki? Niektóre odtwarzacze mają problem z odzczytem szybko nagranych płytek. Inną przyczyną może być to że odtwarzacz nie potrafi czytać z danego nośnika i trzeba go ewentualnie zmienić (kolor płytki):)
|
Nagrywałem z prędkością 4x
|
moja rada sprobuj z innym nosnikami.
Np czarne esperanzy, albo markowe plytki. Calkiem ladnie czytaja sie tez Xdisc economy. Mam takie z indeksem 24 i jestem z nich bardzo zadowolony8) |
Dzięki wam za podpowiedzi :)
|
Ostatnio znalazłem wspaniałe płytki do audio - czarne Dysan`y. Co prawda trochę kosztują (2PLN/szt w slimie), ale nie było jeszcze sprzętu, który nie mógłby ich odczytać. Polecam gorąco.
|
Witam!
ja tez cos dodam od siebie.. nie konwertuj mp3 na wav, uzyj do nagrywania audio programu Feurio! 1.66 on sam skonwertuje pliki tak jak trzeba i odpowiednio nagra plytke... nagrywaj powoli na dobrych nosnikach, czarne plytki sa dobre lub z cimnym, granatowym spodem. |
Cytat:
|
Nosnik musi nie pasowac...
twojemu zestawowi audio...inna plyte pomoze...najlepiej z czarnym barwnikiem...
|
Re: Nosnik musi nie pasowac...
Cytat:
Jestem doświadczonym uzykownikiem ...... Z czarnym spodem próbowałem..i ze wszystkimi innymi:) Ma juz swoje lata:) A mój text nie był zapytaniem do nikogo:) |
Dzięki wam za wszystkie podpowiedzi a jeżeli chodzi o to żebym sprubował nagrywać programem FEURIO 1.66 to sie nieda bo moja nagrywarka nieobsługuje tego programu.
|
tomgoo probowales ze zlotymi kodakami? Bo sa jeszcze w sprzedazy w duzych ilosciach.
|
GDZIEEEEEEEE?????????????????
adres/telefon/coookolwieeek - podaj jesli mozesz |
:o :buu: :wow: :spoko:
Przyłączam się do prośby !! :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:10. |