![]() |
Cytat:
Wlasnie polecialo na email. Zabezpieczenie moze i by bylo zdatne, ale jak ktos robi takie bledy jak autor tego proga to powinien zaczac sprzedawac hot-dogi a nie programowac || |
Cytat:
Udało Ci się to rozłożyć ?? Możesz mi to wysłać na mój E-MAIL ? Z góry THX. |
Cytat:
Pliczki sa w html'u, grafiki nie wrzocalem bo po co komu do drukowania...? Poprawilem blad autora bo w e-book niemozna bylo otworzyc stronki `opcja1`. Jak ktos to chce to moj email jast gdzies wyzej... na forom tego nie wrzoce bo i tak link zostanie skasowany ze wzgledow regulaminowych :) |
Cytat:
A link do pliku masz wyżej - Tomgoo podał. Zastosuj się do jego wskazówek i ściągnij plik. |
Bardzo chetnie mu sie przyjze, tylko niech go ktos dobrze zapakuje i pusci na priv
|
Nikt nic nie wymyslił ??
Ja już próbowałem otwierać to różnymi programami/edytorami do ebook'ów i nic :blee: |
Cytat:
Ostatnie na liscie! |
Krotko mowiac jest to HTML ale przerobiony programem eBOOK Creator. Sciagnalem sobie ten ow programik. Nie mozna za jego pomoca otworzyc eBooka w wersji skompilowanej. Sam program posiada opcje szyfrowania i zabezpieczania przed wydrukiem itp. Haslo szyfrowania jest ujawnione (blad programu ;) ) na koncu pliku. Posiada takze opcje odczytu do pewnego dnia. W nastepnych wersjach prawdopodobnie w czasie uruchomiena bedzie sie mogl automatycznie skasowac.
Autor tego eBooka specjalnie wylaczyl opcje drukowania i kopiowania. Na dzien dzisiejszy moge zrobic screenshoty i poddac pod OCR. Co o tym myslicie? |
A czy ja mógłbym prosić tego e-book'a na skrzynkę bo nie mam co robić a tak chociarz z e-book'iem się pobawię!!!
|
Re: >>>> problem z plikiem .exe <<<< NIESAMOWITE ZJAWISKO ...
Cytat:
jedynie screenshoota zrobisz :D :chytry: |
Cytat:
jak spakujesz bedzie git. |
qrwa ThanatoS twoje o2 wywaliło mi że mail moze zawierac wirusa... i ze Ci tego nie przesle !
spakuje to rarem i wysle moze jeszcze dzisiaj ! :) |
Cytat:
sorry TOMMYx myślałem ze to niema dla Ciebie znaczenia :) ale spox mam nadzieje ze to juz sie nie powtórzy ! :) a plik idzie do ThanatoSa i Torwalda |
Cytat:
BTW Sayan, mój nickname pisze się tak: TOMMYx :czytaj: To tak "na przyszłość". :cool: 8) |
W sumie ja tez bym sie temu przyjrzal..
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |