Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   pytanko o płyty audio (https://forum.cdrinfo.pl/f2/pytanko-o-plyty-audio-17192/)

-Sid-The-Rat=> 26.02.2003 16:07

wybacz - wlasnie dodalem co do ignora - szkoda moiego czasu
riposty nie bedzie

zmieniles sie - bardzo - na niekorzysc

plonk

bgn 26.02.2003 16:04

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
tylko tyle - neofici? a ja myslalem ze wywrotowcy ktorzy buntuja sie przeciwko wszystkiemu zanim pomysla co dobre a co zle, fanatycy ktorzy wogole nie mysla, tlum bezmyslych tlumokow ktory jest tak glupi jak okrutny
no i cyklisci

nie moge sobie odmowic jak juz sie zalogowalem.
Wynika z tego, ze marnie myslales - ale to dla mnie nie jest niespodzianka.PS ciagu dalszego nie bedzie, ale kwiecista riposte przeczytam jak bede mial czas i chec
milego dnia koledze modowi zycze

-Sid-The-Rat=> 26.02.2003 14:57

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
wyslij do mnie e-maila, i napisz do ktorej wersji.
Jutro dostaniesz odpowiedz, bo przy tym komputerze przy ktorym akurat siedze przypadkowo nie mam tego pod reka.
A do kolegow zgorszonych pytanie - pamietajcie najwieksza plaga ludzkosci poza szarancza byli neofici.Poczytajcie ten pozal sie Boze regulamin i wskazcie punkt wedlug ktorego takie pytanie moze powodowac
to co sugerujecie. Troche lodu na czulko PANOWIE.
sERIALE DO fEURIO NIE SA ZADNA TAJEMNICA i znalezc je mozna prawie na chodniku.Problemem jest zly serial - Jens F. zazartowal z nielegalnych uzytkownikow przewalajacych muze z mp3 i Feurio im nagrywa robiac co jakis czas takie PINK w traku ( zreszta podobna dyskusje widziale ogladajac dzisiaj forum - tam gdzie psioczona na Zbiega 12)

tylko tyle - neofici? a ja myslalem ze wywrotowcy ktorzy buntuja sie przeciwko wszystkiemu zanim pomysla co dobre a co zle, fanatycy ktorzy wogole nie mysla, tlum bezmyslych tlumokow ktory jest tak glupi jak okrutny
no i cyklisci

QBUS 26.02.2003 14:29

Cytat:

dying_wish napisa***322;(a)
No dobra odgrzeje temat bo mnie wciąż męczy.No tak za pomocą feurio płytki audio nie zrobie bo nie mam klucza =P
Przeciez Feurio bez klucza tylko wyswietla Nag screeny a funkcjonalnosc ma ta sama???

ps nie wierze ze nie potrafisz znalezc sam seriala na sieci ewentualnie key generatora...

Fantomas 26.02.2003 09:12

bgn, chciałbym, byś moją wypowiedź w tym topicu raczej traktował jako chęć uniknięcia jakichkolwiek pyskówek/kłopotów pytającego na forum/innych zawirowań. To nie miało być wyrażenie zgorszenia. Przyznaję się również do zadawania podobnych pytań (kiedyś). Ale można to wykonać w sposób bardziej elegancki (PM). Swoją drogą od dłuższego czasu problem sn raczej przestaje być dla mnie problemem:
1. coraz częściej skłaniam się do Pingwina
2. część programów, z których korzystam mam z legalnymi sn.
3. dla programów legalnych inaczej mam stosowną stronkę, i nie ma ona końcówki .am czy .cc lecz .info ||
Miłego dnia

bgn 25.02.2003 22:25

Cytat:

A mo ktoś cd key'e do tego feurio =)
wyslij do mnie e-maila, i napisz do ktorej wersji.
Jutro dostaniesz odpowiedz, bo przy tym komputerze przy ktorym akurat siedze przypadkowo nie mam tego pod reka.
A do kolegow zgorszonych pytanie - pamietajcie najwieksza plaga ludzkosci poza szarancza byli neofici.Poczytajcie ten pozal sie Boze regulamin i wskazcie punkt wedlug ktorego takie pytanie moze powodowac
to co sugerujecie. Troche lodu na czulko PANOWIE.
sERIALE DO fEURIO NIE SA ZADNA TAJEMNICA i znalezc je mozna prawie na chodniku.Problemem jest zly serial - Jens F. zazartowal z nielegalnych uzytkownikow przewalajacych muze z mp3 i Feurio im nagrywa robiac co jakis czas takie PINK w traku ( zreszta podobna dyskusje widziale ogladajac dzisiaj forum - tam gdzie psioczona na Zbiega 12)

Kwiatekpl 25.02.2003 22:01

Ja uzywam jedynie normalizacji i Tobie tez poelcam uzywac tego flitru bo jest ona bardzo przydatny

Maciej 24.02.2003 22:35

EAC>..jest najlepszy...:cisza:

Tu masz opis po polsku...

http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/eac/

maareczek 24.02.2003 21:54

to co ma wszystko w jednym jest przewaznie gorsze do jednej waskiej dziedziny, najlepiej wybrac soft tylko do audio, ja zrzucam w EAC a nagrywalem w Nero ale sie przerzucilem na nagrywanie w EAC /proboalem tez w Feurio/. Nero zle wypalam plytki auduio bo wyzszej klasy CD ktory analizuje nagrana plyrte audio pod wzgledem logicznym wykrywaly bledy czasami, ustopilo to po nagraniu w EAC i Feurio /a moze ustopilo to tez po upgr biosu nagrywary ??? bo tez w tym czasie to zrobilem/.

pozdrawiam

Sprezyn 24.02.2003 12:10

IMHO warto zastosowac tylko normalizacje -
wyrownanie poziomu glosnosci. A reszta to
juz sztuczne ingerencje...

dying_wish 24.02.2003 12:03

No dobra odgrzeje temat bo mnie wciąż męczy.No tak za pomocą feurio płytki audio nie zrobie bo nie mam klucza =P .W takim razie przy pomocy nero ,napewno bez filtrów?(equalizerów,redukcji syczenia,normalizacji?).Niektóre mp3 różnią sie od siebie jakością,głośnością itd.Czy w takich przypadkach przy zrzucaniu na płytke mp 3 nie warto dawać rzednych filtrów?naprawde tak żle wpływają na dzwięk?

tomgoo 20.02.2003 16:54

Cytat:

Nie zadawaj takich pytań!

Fantomas 20.02.2003 13:00

Lepiej uważaj, bo zamiast klucza dostaniesz kłódkę, do której żaden klucz nie pasuje. ||

dying_wish 20.02.2003 12:57

Fantomas 20.02.2003 12:46

Zrzucanie: EAC - dobrze skonfigurować wszystkie ustawienia (w tym offset).
Nagrywanie zrzuconych ścieżek: np. Nero lub Feurio (ja korzystam z nero)
Miłego dnia

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:18.