![]() |
Małe transfery w eMule!!!!
Mam bardzo małe transfery w eMule wahające się średnio ok. 1.0 kb/s 2.0 kb/s i czasami 3.0 kb/s czy tak ma być??? bo np. na Kazie mam ok. 9.0 kb/s 10.0 bk/s czy to jest normalne??? I jak temu zaradzić???
Mam wersję 0.26c ale na 0.26b było tak samo!!! Proszę o pomoc!!!! |
Re: Małe transfery w eMule!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Małe transfery w eMule!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Małe transfery w eMule!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Małe transfery w eMule!!!!
Cytat:
|
ja odpuściłem sobie 0.26 / a sprawdzalem parę modow i w sumie to nie było to a taroda na 26 jeszzce nie ma/ bo też mimo dobrych ustawień szło jak krew z nosa i jadę na 0.25b tarod16d -> i od razu alles wróciło do normy
a druga sprawa że swoje musisz odstać pozdro |
A czy id 6 cyfrowy do duży czy mały???? a 5 ???? Cana a skąd wziąć tego eMule 0.25b tarod16d ???? mógłbyś/mogłabyś mi go podesłać na maila???
z góry thx. |
Cytat:
PS. ThanatoS te spostrzeżenia na temat wysokiego ID są nie tylko moje. Ale wiadomo, róznie to bywa. Ja żadko mam wysokie ID a mułek ściaga mi bardzo dobrze. Pozdrawiam :) |
Male transfery moga wynikac:
z ustawienia portu: naj 80 z parametrow lacza: naj 3x twoj transfer od/do (i nie przejmuj sie ze ci sie transfer zatka-nie) limitu zrodel - na rozum ok. 400 na plik u mnie liczby polaczen na 5 sek u mnie 100 wysoki ID to 9 cyfr maly ID powoduje ze nie mozesz pobierac plku od niskiego ID ilosci sciaganych plkow ja nie wiecej niz 5-6 jednoczesnie jak plik jest popularny to zrodel moze byc ok. 1000, ale jak sciagalem Bergmana to mialem 1 (jedno) zrodlo) po miesiacu mialem calosc. nie restartowac kompa, tracisz kolejke i czas oczekiwania jak sobie cos przypomne-wroce do topicu. |
A i jeszcze jedno, jak już sciągasz coś rzadkiego to zostaw to w incoming dla innych bo tak by wypadało / sciagnij i pozwól sciagnąc innym :)/ a co do taroda tp zartqaz Ci śle bianarkę :) /podmienić i zapomnieć jak byś nie wiedział tyl kozę trzeba będzie jeszzce raz prawdopodobnie ustawić paskudę więc zapisz ustawienia tak na wszelki wypadek/
pozdro |
Ale ja ciągle mam nie więcej niz id 6-cyfrowe już z wszystkimi serwerami się łączyłem i zawsze najwięcej to 6 cyfr a naj mniej to 3 cyfry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
|
Cytat:
ja mialem max 7 cyferek ;) jestesmy skazani na Low ID :( :'( |
http://www.edonkey2000.com/documentation/lowid.html
to Ci moze pomoze / mozliwe ze twój firewall robi porty na stealth i podczas konektowania jest ból/ a i jeszcze alt.pl.edonkey2000 |
Cytat:
też siedze z firewallem i nawet bez odkrywania portow mialem wysokie Id /ale nie zawsze / wiec juzwiesz co zrobić :) pozdro |
Ja jade na 0.24b i śmiga
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:07. |