![]() |
pomijajac kwestie ID
przyczyna malych transferow moze tez lezec w bledzie eMula w wersji 0.26c, blad polega na: Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
|
A tak przy okazji skoro mowa o mułku mam małe pytanko: dlaczego katalog "bbb" na którym mam obrazy płyt nie jest widoczny w eMule. Katalogi aaa i ccc widać a bbb nie :buu: . POMOCYYY
|
Cytat:
|
Cytat:
a ty jakie masz ID, Low czy High? bo ja mam non stop Low ID :( |
Cytat:
|
ma ktos moze w DIALOGU usluge CDI i uzywa eMule?
moze wiecie jakie porty nie sa blokowane na tym urzadzonku? ;) a moze ktos wie jak to szybko mozna sprawdzic - moze jakis program ??? Pozdrawiam. |
mój ID to 351656
21.02.2003 22:31 |
Ja mam już 10 cyfrowy numerek ale moje transfery dalej są strasznie małe!!!! A zmiana portu na 8080 dała mi taki ID!!!!!!
|
ja mam ID 10 cyfrowe i jestem na 0,26d. Jak uzyskalem takie ID? poprostu zaczalem sciagac jeden film, na poczatku nie bylo za latwo, dlugo nie moglem sie dopchac, pozniej zaczale uploadowac czesci pliku. Zostawilem tak kompa na pare nocy, i tak zdobylem 10 cio cyfrowy numerek. ID pomaga bardzo! Pare dni temu czekalem chyba 5 godzin w kolejce. Teraz ciagnie bardzo szybko nawet z 8 zrodel! Takze niedawno mialem predkosc 30KB/s a teraz moja aktualna predkosc(ze wszystkich 3 plikow wynosi 15,7. Wniosek: Trzeba poczekac. Ta sama wskazowke dostalem na jakims forum "Predzej czy pozniej doczekasz sie pozadnych transferow"
|
A ja sobie przedwczoraj sciagnalem emula 0.25 z tarodem i tez nie smiga. moge zaryzykowac ze chodzi gorzej niz na emulu 0.23b. zobacze jak bedzie za pare dni, ale jak dalej bedzie tak uporczywie nie sciagac, to sie przerzucam z powrotem.
|
Telefonicznie?
Ja sie dogadalem z kierownikiem zmiany, mieszkamy po sasiedzku. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Sprawdz u dostawcy jakie porty blokuje, u mnie Prov. ma i antyvira i firewalla i mam dostepne porty bez problemow: 80, 8080, to sa ogolne porty i nie sa blokowane (na ogol)
A tu masz moj transfer: piatek godz. 11.38. |
ale skąd ściągnąć muła 0.25b ?????? Ja nie stoje za firewall'em no chyba że mój PROVIDER ma firewall'a a wtedy jestem skazany na Low ID :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu: :buu:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |