![]() |
Nagrywanie wizytówek cyfrowych.
Witam. Jesteście moją ostatnią szansą. Wszędzie próbuję się dowiedzieć jak nagrać cyfrową wizytówkę? Czy można ją nagrywać w zwykłaych nagrywarkach, czy też musi być specjalna nagrywarka.
Dzięki serdecznie |
Re: Nagrywanie wizytówek cyfrowych.
Cytat:
jakie specjalne nagrywarki ??? jaka to ma byc cyfrowa wizytowka - prezentacja, karta chipowa czy co ??? ??? ??? |
Jest to jakby płytka cdr w formie prostokata. Ma być na niej nagrana prezentacja we Flash'u.Wymiar 50x80 mm.
Przepraszam, za niezbyt wyraźną skąłdnie moich wypowiedzi ale sprawa jest poważna i nie wiem jak się do niej zabrać. Dzięki za informacje |
Cytat:
|
Mozna nagrywac w normalnych nagrywarkach. kladzie sie plye w miejsce na singla (plytke 80 cm). I wylala normalnie. Jak chcesz nadruk na tym zrobic to juz musisz miec drukarke do plyt..
|
Nagrywa sie toto jak normalna plytke!
Musisz tylko uwaznac na pojemnosc, tam prawie nie ma overburnu! Poza tym jest to taki sam nosnik jak kazdy inny. Robilem takie male prezentacje dla firmy na plytach-wizytowkach. Od 80 do ok.90 mb kazda. Dluzsza krawedz wizyt. to 80mm tyle co mala plytka i tak ja trzeba ukladac w tacce. |
Pewnie można wypalic ja na normalnej nagrywarce. Przecież jest taki malutki rowek:) na płytki o średnicy 80mm.
|
Cytat:
o widze ze koledzy byli szybsi :piwo: |
Niby wszystko jasne. Dzięki bardzo za informację ale.. jak włoże płytkę do napędu to w pierwszym momencie ją czyta, ale jak zaczyna ją szybciej krecić to przerywa i nie można juz jej czytać. Postaram się wypalić ją jak opisaliście. Dzięki serdeczne.
|
Cytat:
|
Jeszcze raz dzięki. "Małe płytki" w formie okragłej wypalają się normalnie i z nimi nie ma problemu. Problem jest tylko z tymi prostokątnymi.
|
Bo one sa elastyczne, jak sie zacznie szybko krecic odksztalca sie!
Przy nagrywaniu max 4x. Przy odtwarzaniu nie powinno byc klopotu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:25. |