Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   A chodzi tu o czytelność!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f10/chodzi-tu-o-czytelnosc-17219/)

Nike'el 20.02.2003 20:55

A chodzi tu o czytelność!!!

Korzystam z waszej strony od dłuzszego czasu. I stwierdzam że przestaje być one czytelna, mimo że dowiedzieć sie można z niej wiele
to znaleśc coś staje się nielada sztuką.
NP.szukałem Biosu zanlazłem ale porad co do jego wgrania doszukałem się w innym mniejscu!!
(sorry że tak wyskakuję może taki temat już był poruszany ale nie jestem w stanie czytać wszystkiego)
Co wy sądzicie??
(bez złośliwych uwag proszę)||

Pawel_k 20.02.2003 21:07

Re: A chodzi tu o czytelność!!!

Ilość załączników: 1
Cytat:

Nike'el napisa***322;(a)
Korzystam z waszej strony od dłuzszego czasu. I stwierdzam że przestaje być one czytelna, mimo że dowiedzieć sie można z niej wiele
to znaleśc coś staje się nielada sztuką.
NP.szukałem Biosu zanlazłem ale porad co do jego wgrania doszukałem się w innym mniejscu!!
(sorry że tak wyskakuję może taki temat już był poruszany ale nie jestem w stanie czytać wszystkiego)
Co wy sądzicie??
(bez złośliwych uwag proszę)||

co ty chcesz przy kazdym biosie miec odnosnik do FAQ'a :blee: :blee: :blee:
bez przesady cdrinfo to nie przedszkole zeby ludzi uczyc podstaw podstaw na kazdym kroku :blee: :blee:
wiecej ruchu ci niezaszkodzi poza tym stosowanie sie do instrukcji ponizej tez nieboli :cool:

Bartez 20.02.2003 23:02

Re: A chodzi tu o czytelność!!!

Cytat:

Nike'el napisa***322;(a)
Korzystam z waszej strony od dłuzszego czasu.
ciach...

Jak widzisz serwis coraz bardziej sie rozrasta i to jest na plus plus
Na stronie jest kilka wyszukiwarek (newsy, soft)
Na forum jest takze wyszukiwarka, ktorej nalezy uzyc zanim o cokolwiek zapytasz.
Nie jest mozliwe zlinkowac caly serwis tak zeby z kazdego miejsca linki prowadzily wszedzie
Czasem wystarczy poszukac
Sam mowisz, ze znalazles, wiec chyba o to chodzilo.
A jezeli masz jakies konkretne propozycje co do poprawienia przejrzystosci, to prosze o e-mail.

Majonez 23.02.2003 13:09

biosami zajmuje sie akurat ja wiec moze cos o tym powiem
jezeli sa jakies szczegolne zasady wgrywania danego biosu to zawsze jest to opisane - jezeli nie jest nic napisane to moze to oznaczac trzy rzeczy
- bios wgrywa sie standardowo (w dosie lub w windzie - jezeli jest to podane to staram sie napisac czy wymagany jest czysty DOS itp.)
- sposob aktualizacji nie zostal podany
- jest on tak maksymalnie zakrecony ze nie mam pojecia o co chodzi ;p- patrz np biosy philipsa

inna bajka ze nie bede przy kazdej aktualizacji dopisywal ze bios wgrywa sie tak i tak albo ze 4 uaktualnienia pod rzad maja ten sam opis np
improved reading
improved write on some disc - jezeli wymienia jakie to plyty wtedy pisze o tym

przewaznie w opisach na stronach nic nie ma dopiero po rozpakowaniu biosu moze dodatkowy opis byc ale teraz pomysl 48 firm razy kilka/kilkanascie modeli -> sprawdz kazdy bios -> czasami i tak nie da rady nic sprawdzic bo nie mam takiego modelu -> nie da rady ;)

zwsze mozesz podeslac info o swoim modelu i najnowszym biosie bardzo mi pomozesz i bedziesz mogl powiedziec ze to info jest od ciebie :) poza tym wazne newsy na pewno przekaze Bartezowi a on wrzuci to na glowna stronke i wspomni od kogo pochodzi info :D - prawda Bartez

ThanatoS 23.02.2003 13:33

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
[...]poza tym wazne newsy na pewno przekaze Bartezowi a on wrzuci to na glowna stronke i wspomni od kogo pochodzi info :D - prawda Bartez
Czasem zapomina Bartez podac od kogo jest info, ale mniejsza oto.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:14.