![]() |
aaaaaaeeeeeeeee, aaaaaaaaaaooooo
aaaaaaaaaaaeeeeeeeeee
aaaaaaaaaaaaaaooooooooo WISŁAAAAAAAAA!!!!!!!!!! !!!BRAWO WISŁA BRAWO!!! Bedzie puchar!!! :)))))))) |
Bardzo mi sie podobal ten mecz. Zobaczymy co pokaze Wisla za tydzien w Krakowie. Jak stawiacie? Ja to ze rozniesie tych makaroniarzy. :-) Wisla, oby tak dalej!!! :jupi: :jupi: :jupi:
|
Witam!
ja tam nie lubie pilki noznej.. ale brawo brawo |
Własnie zasiadłem do kompa po tak ekscytującym meczu!
Brawo! |
Qrde! A ja sie przestraszylem, ze przytrzasnoles sobie palce w nagrywarce!
Miej litosc i nie krzycz tak bez powodu! |
hehe, niesamowite!!! takiego meczyku juz dawno nie widzialem!!! za tydzien wlosi beda wracac pokonani do domq :)
tak BTW mialem wrazenie, ze sedzia byl troche bardziej po stronie wlochow, ale mu wybaczylem przy okazji pierwszego karnego ;) |
Lazio zignorowalo wisle, ale mowie wam na mecz w krakowie przygotuja juz sie, kazdy dostanie kasete wideo z kolesiem ktorego bedzie pilnowal i przez ktorego byl pilnowany, analizy itd, bedzie ciezko, lazio nie jest takie slabe, ale wisla gra pieknie i wlasnie to jest ich atutem.
|
tylko pogratulować... ale pełne słowa uznania bedzie mozna powiedzieć po meczu rewanzowym - mam przynajmniej taka nadzieję...
mam nadzieje ze Wisła bedzie grała dalej w puefa i "dzięki" temu Wisła bedzie bardzo zmeczona w konfrontacji z łódzkim WIDZEW w pucharze Polski... :) |
Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk brawa dla Wisły trzymać tak dalej chłopaki!
|
pierwszej połowy meczu nie wiedziałem [except of bramka dla wisły - straszne zamieszanie w akademiku i poszedłem sprawdzić co się dzieje] natomiast drugą może nie całą ale na pewno więcej niż pół. i muszę powiedzieć że z taką grą przed rewanżem nie stoją na straconej pozycji. naturalnie lazio podejdzie bardziej na poważnie, ale strata do wisły z dzisiejszego meczu może być trudna do odrobienia przy takiej grze krakowskiego klubu. muszę powiedzieć że bardzo miło się ogląda takie mecze. na takim poziomie i z takimi wynikami drużyny której się kibicuje [wisła tu nie była faworytem a wynik z Rzymu to jednak jej sukces - choć oczywiście to nie pełnia szczęścia bo mogli wyjechać z przewagą nawet kilki bramek, ale gdybac nei będziemy. liczy sie to co w siatce, a nie to co groźnie wygląda
|
Czy ktos gra w szachy?
:3msie: |
A dlaczego by nie mial ktos grac??
|
czuje cos niedobrego w atmosferze tego forum ostatnio...
|
Cytat:
mozesz sprecyzować? :) a tak BTW to jeszcze 7.5 h i weekendzik :) pozdro |
Cytat:
Cytat:
Nie wszyscy sie zachwycaja pilka kopana i wydazeniami naokolo pilki. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:22. |