![]() |
WinOnCD
Moja nagrywarka z programem WinOnCD 6 wszystkie czyste nośniki widzi jako pełne. Poprzednia wersja 5 działała poprawnie. Sprawdzałem to u kumpla u niego jest ok. Gdzie mogę szukać przyczyny?
|
Niedawno o tym było:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=winoncd dokładnie taki sam problem |
Poszukaj na stronie Roxio takich plików:
FixPack1 uniDRV_1_15_0 zainstaluj i powinno być OK. |
Ten sam problem
Mam ten sam problem z Ricoh'em MP7125A, tez wszystkie plytki sa pelne, a instalacja Fix'a 1 i uniDRV nic nie daje, wlasnie wyszedl Service Pack 1 do WinOnCD wiec zainstaluje i zobacze czy bedzie to samo, jezeli tak to Roxio niezle skopalo taki fajny program program :(
|
Dzięki 'para' za wskazanie tematu. Niewiem jak to przeoczyłem ale to już pyła bardzo puźna godzina. Zapoznałem się z tym i zaraz to sprawdzę i dam znać. Sprawdzę też tego nowego SP 1.
|
Re: Ten sam problem
Cytat:
Zobacz do linka u góry tam jest opisane jak to poprawić. |
A więc zakończyłem.
Skopiowałem GRI_MMC.dll z WinOnCD 5.2 v3.70.307 bo naniej wszystko było ok, wrazie czego na podmianke. Zainstalowałem WinOnCD v6.0.0.980 z GRI_MMC.dll v3.70.321 - niestety niedziała z moją nagrywarką. Doinstalowałem UniDrv v1.15.0 z GRI_MMC.dll v3.70.326 - nie pomogło dalej to samo. Zainstalowałem świeży Serwis Pack 1. WinOnCD zakualizował się do wersji 6.01.1012 z GRI_MMC.dll v.3.70.330 - i działa !!! wszystko jest ok. :jupi: Podmiana nie potrzebna. Teraz czekam na polską wersje plików do WinOnCD v6.01.1012. |
Cytat:
|
Polska nakładka v6.0.0980 działa z wersją WinOnCD v6.01.1012, tylko po zainstalowaniu program twierdzi że jest wersją v6.0.0980. Czy rzeczywiście polska nakładka niszczy SP 1? Chociaż program działa dalej normalnie.
|
Tak jak myslalem
Rzeczywiscie zainstalowanie SP1 dalo rezultat i pomoglo, teraz wszystko jest OK, pozostaje tylko niesmak czemu nie naprawiono tego wczesniej, i czemu taka firma jak Roxio przeoczyla taki wielki blad. :buu:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:28. |