![]() |
Wszystko tylko nie WMP
|
Bardzo ładnie chodzi ale dopiero po zainstalowaniu Encodera.
Trójka przestała nadawać w RealPlayer, jest tylko w WMP. Bez encodera chodziła beznadziejnie - teraz rewelacja: stabilnie, bez przerw i zakłóceń. I zawsze jest połączenie. Dla mnie bomba. 8) |
U mnie na Athlonie 1,33MHz widać spowolnienia w momencie najazdu myszą na paseki narzędzi. Chyba wywale.
|
WMP 9 PL może i chodzi powoli ale na wolnych komputerach!!!!!!!! na moim AMD Athlon XP 1800+, 256 DDR, GF 4 MX 440 TV-OUT chodzi świetnie i nawet szybciej od WMP 8 PL. Więc ja się nie zgodze z Yahol'em
|
ok, zainstalowalem i.....no i wywaliłem :) dlaczego? a dlatego, że straaaaaaaasznie to wolno chodzi, a podczas odtwarzania "skaczą" inne rzeczy, np. przełączanie menu w menu start...straszne
no ale nic, ładnie to wygląda, ma fajne bajery itp., ale dla mnie...pozostane przy WMP 8, tego standard z xp czekamy na WMP 10 :) p.s. Yahol, jak zwykle miałeś racje, pokłony w Twą stronę |
Cytat:
BTW posiadajac WinXP instalator WMP9 pyta 'czy utworzyc punkt przywracania, aby miec mozliwosc pozniejszego odinstalowania produktu jesli zajdzie taka potrzeba' czy cos takiego - a sam przetestowalem z wersja ANG i daje sie odinstalowac :) jesli chodzi o Win9x to nie wiem czy bedzie mozliwosc 'wywalenia' WMP9 a w WinME tez jest system przywracania, ale nie wiem jak to wyglada przy WMP9 Pozdrawiam. |
a jak jest ze streamingiem? wedlug MS mialo to cos dzialac szybciej w 9?
|
Cytat:
|
to jest doskonala firma... :buu:
|
Cytat:
Ale to tylko moje podejzenia, wynikajace z plotek, pomowien i oszczerstw, rzucanych nieslusznie, na te doskonale firme jaka jest M$. |
TAK
|
hmmm, a da sie to odinstalowac poprzez punkt przywracania?
|
a mi chodzi super!!!!!!! Polecam ściągnąć!!!!!!!!!!!! Naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!! można nawet na pasku zadań umieścić se pasek WMP9 Naprawdę polecam!!!!!!!!!!!!!!
|
Yahol Mistrzu, o jakich "numerach ze ho ho" mówisz? Dokladniej prosze :)
|
Cytat:
o tak, jest pamiecio i systemo żerne !!!! lepeiej posadzic winamp do mp3 i np. subedita do filmow niz taki kombajn microsoftu |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:50. |