![]() |
Cytat:
I znowu mam pytanie jaki GF4MX i jaki GF3 ?? / producent karty / Bo sie moze oazać ze mimo tego ze GPU GF3 jest szybszy a postawiony na gorszej jakosci płycie drukowanej / referencyjne układy nVidia / ale mozyfikowane przez poszczególnych producentów. Creative, Gainward , Leadtek / winfast / , MSI, nVidia , to bierz - jak cus innego to sprawdĽ i jeszcze raz sie zastanów !! Pozdrawiam !! |
mój kumpel podobno, ale nie wiem czemu.Zobacze co sie da zrobic! Napewno bedzie wydajniejsza!
|
Cytat:
Kto sie chce tak zamienic??? Bo ja jeszcze mu piwo dorzuce!! ;p |
a czy oplaca sie zamienic GF4MX440 64MB DDR na GF3Ti200 64DDR??????????? Mnie sie wydaje ze bardzo!
|
Re: Re: Re: Czy się opłaca
Cytat:
Oj tak, zwracam HONOR!! Ale takze Creative jest BDB (tu niestety model Ti4400 ktory kreci sie na wiecej niz Ti4600 bo Ti4200 nie mialem przyjemnosci testowac!) |
Re: Re: Czy się opłaca
Cytat:
a nie zapomniales o nVidii? |
zgadzam sie z koleg± o post wyżej, najlepiej wsadzcie karte i procek to tego samego kompa, jesli wszystko działa, to dziękuje i dowidzenia.
jednak ja bym sie nie zamieniał. 4200 to najniższy model geforce4 (ale to tylko moja skromna opinia :) ) shuma02 |
ja bym sie zamienil tylko uwazaj bo jak kolo sie nie zna i spali procka albo cos w tym stylu to zeby nie bylo ze mu jakies g**** dales!!!. Najlepiej przed zamiana sprawdz w jego obecnosci czy ten geforce nie jest walniety, odpalcie tez tego procka przed zamiana zeby potem nie bylo to tamto.
|
Re: Czy się opłaca
Cytat:
Jesli cos innego to nie!! |
ja bym sie zamienil. No chyba ze jak bym wymienil proca na GF4Ti4200 i mialbym drugiego proca ktorego bym wlozyl np.P2 300 To nie! Ale tak!
|
Cytat:
|
Zalezy jakiej firmy jest ten geforce 4 ti 4200, bo w niektorych box`ach dodaja fajne rzeczy no i sa lepsze i gorsze, drozsze i tansze.
|
A zobacz ile kosztuje Procek a ile Karta Graficzna na www.komputronik.pl i wtedy sam oceń!;p
|
Czy się opłaca
Czy opłaca sie zamienic procesor (intel pentium IV/2Ghz) na karte graficzn± (GeFORCE TI4200 z TV out).Po prostu ja mam procek i gosciu zaproponował mi zamiane
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |