Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   spowiedz i sumienie! Coz (https://forum.cdrinfo.pl/f5/spowiedz-sumienie-coz-17282/)

Ormianin 21.02.2003 18:53

spowiedz i sumienie! Coz

Z wiazku z tym ze pojawily sie sugestie jakoby ja, Ormianin, poruszam dosyc drazliwe kwestie i odpowiadam na posty raniac i urazajac co niektorych:(

przeto napisze:

przyjmijcie moje przeprosiny!

A tak swoja droga wszystkich bardzo lubie i do nikogo nie zywie absolutnie zadnej urazy...

pozdrawiam wszytskich goraco:)

Yahol 21.02.2003 19:00

Co prawda nie wiem co i jak! ale proponuje ci partyjke szachow.
Czas gry i miejsce do wyboru, na priv, moze znajdziemy kacik na 4um, albo przez e-maile?
Y.
PS: a gdzie sa te sugestje???

cana 21.02.2003 19:05

??????
myślę ze nie jedz tego wiecej / cokolwiek to było :)/ bo Ci wyraźnie szkodzi 8)
co to jakieś cykliczne fazy negatywne? ;)
czy teaz przewrażliwienie złośliwe Cię dopadło? bo jak to ostatnie to zaprawdę powiadam Ci: nie minie miarek płyniu do czyszczenia soczewek w piecykach / etanol +woda w śladowych ilościach/ parę a samo przejdzie i nie wróci ||
daj na luz bo weekendzik już w pełni / zaraz co ta miałem dziś pić ? wino czy browce? czy może lecytynę na poprawienie pamięci :)/

pozdro

Ormianin 21.02.2003 21:27

ano sugestie byly na priv... wiec mnie tak jakos w sercu zabolalo, bowiem skrzywdzic nikogo nie chcialem ani nie jest to mlim zamiarem... w kazdym razie wszystkim goraco zycze weekendu... oraz pojde za rada cany i browarki dzis sobie popije... bowiem lubie w piatek wieczorem delektowac sie zlotym trunkiem :) a co do szachow Yahol, jestem jak najbardzej za aby zagrac... on-line kiedys tam :)

pozdrawiam:)

siwy_mw 21.02.2003 21:47

Re: spowiedz i sumienie! Coz

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Z wiazku z tym ze pojawily sie sugestie jakoby ja, Ormianin, poruszam dosyc drazliwe kwestie i odpowiadam na posty raniac i urazajac co niektorych:(

przeto napisze:

A tak swoja droga wszystkich bardzo lubie i do nikogo nie zywie absolutnie zadnej urazy...

moze chcesz sie z tego wyspowiadac ^_^ ^_^ ^_^

shyja 21.02.2003 22:34

Cytat:

przeto napisze:

hmmmmmm...... interesujace filmy :) cokolwiek jadles ja tez to chce ;)

Ormianin 21.02.2003 23:39

Re: Re: spowiedz i sumienie! Coz

Cytat:

shyja napisa***322;(a)
hmmmmmm...... interesujace filmy :) cokolwiek jadles ja tez to chce ;)
dobra, lubie wasze poczucie humoru... no wiec nie jadlem a pilem, kilka piw, wino i troche koniaku :)

Majonez 21.02.2003 23:50

bez nas !!!! wstydz sie :D

glowa do gory - gdybys widzial co ja dostawalem przez pewien czas to bys sie podniosl momentalnie na duchu ^_^

TOMMYx 22.02.2003 00:17

Cytat:

Z wiazku z tym ze pojawily sie sugestie jakoby ja, Ormianin, poruszam dosyc drazliwe kwestie i odpowiadam na posty raniac i urazajac co niektorych:( (...)
Eeee tam, ja nic nie zauważyłem, chyba niektórzy są po prostu przewrażliwieni :) :cool:

tomgoo 22.02.2003 14:30

Re: Re: spowiedz i sumienie! Coz

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
Eeee tam, ja nic nie zauważyłem, chyba niektórzy są po prostu przewrażliwieni :) :cool:
Niektórzy aż za bardzo........

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56.