![]() |
spowiedz i sumienie! Coz
Z wiazku z tym ze pojawily sie sugestie jakoby ja, Ormianin, poruszam dosyc drazliwe kwestie i odpowiadam na posty raniac i urazajac co niektorych:(
przeto napisze: przyjmijcie moje przeprosiny! A tak swoja droga wszystkich bardzo lubie i do nikogo nie zywie absolutnie zadnej urazy... pozdrawiam wszytskich goraco:) |
Co prawda nie wiem co i jak! ale proponuje ci partyjke szachow.
Czas gry i miejsce do wyboru, na priv, moze znajdziemy kacik na 4um, albo przez e-maile? Y. PS: a gdzie sa te sugestje??? |
??????
myślę ze nie jedz tego wiecej / cokolwiek to było :)/ bo Ci wyraźnie szkodzi 8) co to jakieś cykliczne fazy negatywne? ;) czy teaz przewrażliwienie złośliwe Cię dopadło? bo jak to ostatnie to zaprawdę powiadam Ci: nie minie miarek płyniu do czyszczenia soczewek w piecykach / etanol +woda w śladowych ilościach/ parę a samo przejdzie i nie wróci || daj na luz bo weekendzik już w pełni / zaraz co ta miałem dziś pić ? wino czy browce? czy może lecytynę na poprawienie pamięci :)/ pozdro |
ano sugestie byly na priv... wiec mnie tak jakos w sercu zabolalo, bowiem skrzywdzic nikogo nie chcialem ani nie jest to mlim zamiarem... w kazdym razie wszystkim goraco zycze weekendu... oraz pojde za rada cany i browarki dzis sobie popije... bowiem lubie w piatek wieczorem delektowac sie zlotym trunkiem :) a co do szachow Yahol, jestem jak najbardzej za aby zagrac... on-line kiedys tam :)
pozdrawiam:) |
Re: spowiedz i sumienie! Coz
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: spowiedz i sumienie! Coz
Cytat:
|
bez nas !!!! wstydz sie :D
glowa do gory - gdybys widzial co ja dostawalem przez pewien czas to bys sie podniosl momentalnie na duchu ^_^ |
Cytat:
|
Re: Re: spowiedz i sumienie! Coz
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:56. |