![]() |
Płytki CDR MMORE
Witam!!
Mam takie pytanie czy ktoś z was miał już taką płytkę "MMORE" z czarnym spodem?? Czy są to dobre płytki,jeśli chodzi o rysowalność, wytrzymałość i trwałość?? Z góry dzięki za opinie Pozdrawiam :) |
Miałem, ale srebrne. Zupełnie przyzwoite. 8)
|
Re: Płytki CDR MMORE
Cytat:
|
Re: Re: Płytki CDR MMORE
Cytat:
Pozdrawiam 8) |
Re: Re: Re: Płytki CDR MMORE
Cytat:
Ja polecam srebrne - z czarnymi nigdy nie mialem doczynienia |
nigdy w sklepie u mnie w miescie nie spotkalem z taka nazwa plytki :( a widocznie sadzac po komentarzach mam czego zalowac
|
Dużo osób opisuje, że na tych płytach się dobrze nagrywa, że jeszcze nie zwalił ani jednej. Niech ktoś przeprowadzi szczegółowe testy (wiele testów) i umieści skriny z programów. Wtedy to dowiem się, czy mówicie prawdę. Każdy może nagrać płytkę, a potem gdy ją odczyta mówie, że jest OK. Nawet taka płytka może zawierać błędy, przy których napęd wykorzystuje mechanizm korekcji; nam się wydaje, że płyta nagrała się wspaniale.
Więc nie piszcie: "są dobre, bo nie utraciłem ani jednej..." |
Przeprowadzcie test płytek ...programami do wykrywania obecności błędów C1 i C2 : CDDoctor lub dla posiadazy LiteOn ...WSES.
Jestem zainteresowany tymi płytkami. Ciekaw jestem...jaka jest średnia błędów C1 i C2 występująca na tych płytkach... ...................;) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Ja nie polecam, zawiodłem sie na nich.
|
Skoro tak mało osób zna te płytki to może ktoś poleci mi jakieś dobre płytki z czarnym spodem (cena nie ma znaczenia) chodzi mi o dobre i trwałe płytki żeby długo służyły.
Czekam na wypowiedzi specjalistów :) Pozdrawiam8) |
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Pozdrawiam8) |
Chodziło mi o błędy C1 i C2 ...!!!!!!!!!!
Test w Nero CDSpeed nie pokazuję tych błędów...;) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:47. |