![]() |
OK WIELKIE THX @LL
Pozdrawiam |
Tak wlasnie w sklepie z czesciami elektronicznymi to kupowalem, jest to w sprayu dostaje sie jeszcze taka slomke ze mozna tylko w jedno miejsce wypuscic ten plyn. Ale ostroznie jest bardzo latwopalny.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps. mysle ze powietrze sobie nie poradzi. Pozdrawiam i dzieki za rady |
Mysle ze lepszy bedzie izopranol wysokiej czystosci, tym sie nawet czysci plytki drukowane, ale musi byc odlaczone od napiecia, wysycha szybko POLECAM!!!.
|
Cytat:
|
Nie jest to takie proste.
Ostrożnie i delikatnie. Czasami nawet fachowcy się poddają. Musisz delikatnie to rozebrać, umyć szpirytusem i złożyć. Nieszczęście będzie jak się okaże, że są uszkodzenia mechaniczne - plastiki pękają. Ćwiczyłem tp prywatnie na panelu do radia samochodowego Pionner (oryginalny). Fachowcy się poddali, panel droższy niż kompletne radio. Musiałem sam to rozebrać i "posztukować" pęknięty tzw. krzyżak. 8) |
A sprężonym powietrzem albo odkurzaczem próbowałeś???
|
Jak wyczyscic mikrostyki ???
Jak w temacie. Mam wieze i przyciski juz nie dzialaja tak jak powinny tzn. wciskam jakis przycisk i nic sie nie dzieje lub wlacza sie inna funkcja niz powinna domyslam sie ze jest to wina mikrostykow. Czy ktos wie jak je wyczyscic. Nie wchodzi w gre rozebranie wiezy bo jest zbyt skomplikowana (juz probowalem) moze sa jakies spraye itp. Prozsze o pomoc bo juz wieze mozna tylko wlaczyc z pilota wrrr.
Dzieki i pozdrawiam. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:09. |