![]() |
A ja mam malo, poniewaz staram sie nie pisac spamu np. "dzieki" lub "fajne to" itd. ;), pisze konkretnie i czesto zadaje pytania jesli czegos nie wiem, wczesniej jednak szukam na google.pl, w wyszukiwarkach na roznych forach, a potem zadaje pytanie ;).
pozdro ;) ps - ten post jest jednak troche spamem :P |
Sensu to te liczenie nie ma ???
|
Cytat:
|
a mi teraz stuknęło 702 ;) :cool: ||
|
Witam !
Po pierwsze primo - gratuluje / ale powinienes sie cieszyc dopiero od 512 posta;) / Po drugie primo - ash sie boje tutaj wypowiadać - zaraz ktos mi tu mój licznik objedzie i dopiero mi w ppięty pójdzie;). Co do poziomu wypowiedzi - jak sami wiecie forumowicze dziela sie na grupy: - piszących na temat - piszacych nie na temat / popieram zgadzam sie itp - a nawet nie da swojego komentarza - a czasami on sie naprawde przydaje;) / - postnabijaków / chyba nie musze tłumaczyc;) / - mają jedna wielka zalete - mozna sie pośmiac czasmi z ich wypowiedzi, umilaja atmosfere na forum ... - uczacych sie / pisza pytannie na konkretny temat i czekaja na wypowiedzi tych wyzej;) - czasami takze sie udzielaja / - kazdy chyba kiedys zacyna swoją niekoncząca sie przgode z komputerem - ostatnio ja takze zadaje duzo pytan poniewaz nikt ALFA I OMEGA nie jest a zmieniłem system i troche rzeczy jest dka mnie nowych Moim zdaniem to sie nie zmieni - tak było i bedzie to całkowicie normalne - ale apeluje o umiar;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów;);) |
Po pierwsze gratuluje
po drugie hmmm zdaża sie cześć postów jest do d.... ale od tego jest kązde forum - każdy nowy ma tendencje do nabijania licznika z czasem mu to mija i może być "wartościowym" forumowiczem. pozdro |
Kiedyś bardziej szanowałem nasze forum. Spokojnie, najpierw opcja szukaj, nie jestem pewny to się zastanawiam, myślę. Ale jak zobaczyłem akcje innych zawodników: żadna jakość, tylko ilość: 200 postów na miesiąc - to zwątpiłem.
Zacząłem pisać bez zahamowań. 8) |
Cytat:
Majonez...ale ja naprzykład wiem bardzo mało. a te posty są tylko z tego ..że dużo sie pytam ! mam ponad ... 900 postów a moja wiedza na temat spawania płyt jest mierna ! P.S. chciałem przy tej okazji ..pochwalic kolesia o nicku MACIEJ ! który ma ok. 200 postów a ostatnio wszedzie pomaga na cdr forum ! |
Re: No i stuknela mi 500!! Heh jakos to zlecialo!!
Cytat:
Twoje opowieści o eksperymentach były równie fascynujące co mrożące krew z żyłach. 8) |
Cytat:
P.S. Ekipa zapraszam na zabawe On-Line -> stawiam z tej okazji duzo piwska i przyprowadze nowe panienki!! ;p |
Re: No i stuknela mi 500!! Heh jakos to zlecialo!!
Cytat:
|
Czasy na forum się zmieniły!
dzis niektórzy piszą pierdoły i sie cieszą z ilosci postów..... A taki nowy przyjdzie i mówi o wyjadacz jaki on mądry !!! szczeli mu pytanie na które nie zna odp. a on gówno wie i powie daj to na forum bo sam nie wie . Ilosc postów już nie jest równa jakosc qrwa...... |
moze teraz przesadze ale te 500 jest o niczym nie wnosi nic do forum wiec nie ma sie czym chwalic
kilka osob mimo sporej liczby postow jest dla mnie nadal na poziomie pierwszym w statusie forumowiczow a ich posty wszystkie razem wziete nie sa warte dwoch linijek odpowiedzi takich osob jak np januszp a szkoda |
a ja bede krytyczny - jakosc tak, ilosc nie - jakoscia ewentualnei bym sie chwalil - iloscia - nie...
|
gratuluje osiagniecia 500 poszta :jupi: :piwo:
widze ze podpis pod zdjeciem juz zmieniles :jezyk: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |