Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   No i stuknela mi 500!! Heh jakos to zlecialo!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/no-stuknela-mi-500-heh-jakos-zlecialo-17305/)

diki 24.02.2003 11:50

A ja mam malo, poniewaz staram sie nie pisac spamu np. "dzieki" lub "fajne to" itd. ;), pisze konkretnie i czesto zadaje pytania jesli czegos nie wiem, wczesniej jednak szukam na google.pl, w wyszukiwarkach na roznych forach, a potem zadaje pytanie ;).
pozdro ;)

ps - ten post jest jednak troche spamem :P

Koolo 24.02.2003 11:42

Sensu to te liczenie nie ma ???

ZbigNieff 23.02.2003 12:44

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
a mi teraz stuknęło 702 ;) :cool: ||
No to masz powody do dumy!! ;p Mi jeszcze troche brakuje do 702!! :(

Patrix 23.02.2003 12:41

a mi teraz stuknęło 702 ;) :cool: ||

Laser 23.02.2003 10:29

Witam !

Po pierwsze primo - gratuluje / ale powinienes sie cieszyc dopiero od 512 posta;) /

Po drugie primo - ash sie boje tutaj wypowiadać - zaraz ktos mi tu mój licznik objedzie i dopiero mi w ppięty pójdzie;).

Co do poziomu wypowiedzi - jak sami wiecie forumowicze dziela sie na grupy:

- piszących na temat
- piszacych nie na temat / popieram zgadzam sie itp - a nawet nie da swojego komentarza - a czasami on sie naprawde przydaje;) /
- postnabijaków / chyba nie musze tłumaczyc;) / - mają jedna wielka zalete - mozna sie pośmiac czasmi z ich wypowiedzi, umilaja atmosfere na forum ...
- uczacych sie / pisza pytannie na konkretny temat i czekaja na wypowiedzi tych wyzej;) - czasami takze sie udzielaja / - kazdy chyba kiedys zacyna swoją niekoncząca sie przgode z komputerem - ostatnio ja takze zadaje duzo pytan poniewaz nikt ALFA I OMEGA nie jest a zmieniłem system i troche rzeczy jest dka mnie nowych

Moim zdaniem to sie nie zmieni - tak było i bedzie to całkowicie normalne - ale apeluje o umiar;)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów;);)

Sniper 23.02.2003 01:13

Po pierwsze gratuluje
po drugie hmmm zdaża sie cześć postów jest do d.... ale od tego jest kązde forum - każdy nowy ma tendencje do nabijania licznika z czasem mu to mija i może być "wartościowym" forumowiczem.

pozdro

esem 22.02.2003 22:42

Kiedyś bardziej szanowałem nasze forum. Spokojnie, najpierw opcja szukaj, nie jestem pewny to się zastanawiam, myślę. Ale jak zobaczyłem akcje innych zawodników: żadna jakość, tylko ilość: 200 postów na miesiąc - to zwątpiłem.
Zacząłem pisać bez zahamowań. 8)

sayan 22.02.2003 22:35

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
moze teraz przesadze ale te 500 jest o niczym nie wnosi nic do forum wiec nie ma sie czym chwalic

kilka osob mimo sporej liczby postow jest dla mnie nadal na poziomie pierwszym w statusie forumowiczow a ich posty wszystkie razem wziete nie sa warte dwoch linijek odpowiedzi takich osob jak np januszp

a szkoda

Majonez...ale ja naprzykład wiem bardzo mało.

a te posty są tylko z tego ..że dużo sie pytam !
mam ponad ... 900 postów a moja wiedza na temat spawania płyt jest mierna !

P.S. chciałem przy tej okazji ..pochwalic kolesia o nicku MACIEJ ! który ma ok. 200 postów a ostatnio wszedzie pomaga na cdr forum !

esem 22.02.2003 22:24

Re: No i stuknela mi 500!! Heh jakos to zlecialo!!

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Chcialem sie pochwalic ze osiagnelem juz 500 postow!! ;p
Ale jestem z siebie dumny!! :zeby: :zeby: :jezyk:

Ale ilu gwarantów wykończyłeś!
Twoje opowieści o eksperymentach były równie fascynujące co mrożące krew z żyłach. 8)

ZbigNieff 22.02.2003 21:26

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Czasy na forum się zmieniły!
dzis niektórzy piszą pierdoły i sie cieszą z ilosci postów.....
A taki nowy przyjdzie i mówi o wyjadacz jaki on mądry !!!
szczeli mu pytanie na które nie zna odp. a on gówno wie i powie daj to na forum bo sam nie wie . Ilosc postów już nie jest równa jakosc
qrwa......

Jest w tym troche prawdy!! Ale nie tak do konca ...

P.S. Ekipa zapraszam na zabawe On-Line -> stawiam z tej okazji
duzo piwska i przyprowadze nowe panienki!! ;p

MacGyver 22.02.2003 18:22

Re: No i stuknela mi 500!! Heh jakos to zlecialo!!

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Chcialem sie pochwalic ze osiagnelem juz 500 postow!! ;p
Ale jestem z siebie dumny!! :zeby: :zeby: :jezyk:

:piwo: :piwo: :piwo:

tomgoo 22.02.2003 17:33

Czasy na forum się zmieniły!
dzis niektórzy piszą pierdoły i sie cieszą z ilosci postów.....
A taki nowy przyjdzie i mówi o wyjadacz jaki on mądry !!!
szczeli mu pytanie na które nie zna odp. a on gówno wie i powie daj to na forum bo sam nie wie . Ilosc postów już nie jest równa jakosc
qrwa......

Majonez 22.02.2003 15:00

moze teraz przesadze ale te 500 jest o niczym nie wnosi nic do forum wiec nie ma sie czym chwalic

kilka osob mimo sporej liczby postow jest dla mnie nadal na poziomie pierwszym w statusie forumowiczow a ich posty wszystkie razem wziete nie sa warte dwoch linijek odpowiedzi takich osob jak np januszp

a szkoda

-Sid-The-Rat=> 22.02.2003 14:53

a ja bede krytyczny - jakosc tak, ilosc nie - jakoscia ewentualnei bym sie chwalil - iloscia - nie...

Pawel_k 22.02.2003 08:53

gratuluje osiagniecia 500 poszta :jupi: :piwo:
widze ze podpis pod zdjeciem juz zmieniles :jezyk:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31.