![]() |
czym ustawic paramtery monitora
szukam jakiegos sprytnego programu ktory pomaga ustawic obraz na monitorze - chodzi mi glownie o taki przeznaczonny do flatronow
pamietam ze mialem kiedys taki maly programik z kolkami kwardracikami :D ale nie moge znalezc teraz a poniewaz przesiadlem sie z wypuklego na flata to nie bardzo umiem to jakos dopasowac wiecie proste brzegi itp z gory dzieki |
POlecam Nokia Monitor Tester
|
Ilość załączników: 1
Witam !
Do wyboru do koloru ! |
Ilość załączników: 1
2
|
dzieki chlopaki za blyskawiczna odpowiedz
|
Witam!
to co dal Laser to rewelacja. ten temat juz kiedys byl poruszany i Laser jak zawsze na posterunku - zamiescil te dwa lalenkie programy :) mi sie bardizej podoba nokia |
Cytat:
HEHE - mam te progsy zawsze w pogotowiu na płytce i zawsze pod reką;) Jesli chodzi oto który lepszy - ustawiam zawsze geometrie jednym z nich a potem odpalam drugi i patrze czy jest dobrze - takie małe sprawdzenie;) Pozdrawiam |
A powiedzcie mi jaki program bylby odpowiedni do regulacji ustawien LCD SONY SDM-X52
Chodzi mi o jakies ustawienia "techniczne" typu kolory itp. Programik oryginalny z www Sony juz mam... |
Cytat:
Z tego co sie orietuje do LCD sa specjalne plansze - były kiedys one na www.monitor.pl ale teraz ich znaleść nie moge;) Jak sie dokope to dam Ci znac.;) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:16. |