![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Swietna stronka (vide podany link) - po prostu bomba...
Instaluje trojana jak by kto pytał (niektore tylko pop-upy): |
Mozesz jeszcze sprobowac ograniczych podzial sciaganego pliku do zaledwie jednej czesci. Zwykle blokady dotycza wlasnie podzialu pliku, a nie samego uzywania programow sciagajacych.
Poza tym mi w takich sytuacjach pomagalo zazwyczaj wspominane juz kopiowanie urla i wklejanie go do programu. Inna sprawa, ze FlashGet, ktorego teraz uzywam do tej pory dzialal mi wszedzie tam, gdzie byly ostrzezenia, ze programy do sciagania nie bede dzialac. Moze sprobuj tego programu (jesli jeszcze tego nie robiles). |
Cytat:
artoor |
rozwiazanie na ten problem -> Anti-leech Leecher
nie dziala to na ten typ co ty podales, ale radzi sobie z wiekszoscia zakodowanych stronek (np. mp3mediaworld, 21century-mp3... itp.) Pozdrawiam. |
mam poblokowane javy w tej chwili i mi sie nic nie laduje - teraz znikam balowac - ale rano postaram sie zobaczyc co i jak (jak przezyje :D)
|
Sid... niestety... FreshDownloader nie radzi sobie z moim problemem. Nie wiem juz za co sie brac... bo wiesz chcesz zassac cala plytke i trzeba co pol godziny zadawac kompikowi zeby zasysal kolejne utwory :buu: Moze sprobuj u siebie z ta Holly jak to wyglada... moze jakies ustawienia etc... a moze przypomnisz sobie jak to zrobiles swoim sposobem. Mile widziane wszystkie propozycje. Rozwiazmy wspolnie ten problem. Na pewno wiele osob z tego bedzie moglo skorzystac i bedzie fajowo. Zachecam :)
pozdro!! |
Cytat:
A chodzi dokladniej o plytke, jak juz wiekszosc zauwazyla... Holly Valance - Footprins ;) Cytat:
Pozdro artoor |
mnie udalo sie tak skonfigurowac keidys Mass Downloadera ze umiel sie podszyc pod tego windowsowego szajsa - tak samo teraz robi to zupelnie darmowy FreshDownloader
|
podaj strone z ktorej probujesz sciagac
bedzie latwiej rozwiazac problem |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
a sprobuj w GetRight.....
.......kliknij prawym przyciskiem na ikonke(obok zegarka na pasku), nastepnie "Narzedzia" i "Strefa zrzutu GetRight..."....... .......teraz wyswietli ci sie okienko i metoda przeciagnij i upusc (drag & drop) "przenos" linki w to okienko....... ......u mnie to dziala, sprwacie u siebie |
Pewnie chodzi Ci o to, że nie da się skopiować skrótu po kliknięciu prawym klawiszem myszy, to jest zabezpieczenie java scryptem, wystarczy wyłączyć obsługe java scryptów w ustawieniach IE.
|
Cytat:
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:49. |