![]() |
Pomocy!!!
Niech mi ktoś pomoże i sprzeda nero do philipsa alboooo....
proszę zostawić wiadomości prywatne na foruim lub prywatne |
Witam!
dziwny jestes... przeciez mozesz miec jakiekolwiek nero - nie musi byc do philipsa... sciagnij je sobie z netu. |
a zerknij na allegro bedzie oryginalne i nie tylko dla philipsa ceny juz od 20 zł...
|
Ja ci mogę sprzedać orginalne NERO...(Gold Edition)...cena 780zł...
...................:D :D ^_^ ^_^ :D :D ............................... |
a po co ci oryginal???????jesli oczywiscie mozna wiedziec przeciez te z netu tez sa ok
|
Cytat:
|
Cytat:
A w sklepie w Hamburgu powiedzieli że jak będe używal zlego softu to może nagrywarka paść nie rozumiem co mieli na myśli a nero jest potrzebne mi oryginalne do testów wersja oem dla philipsa |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !
HEHE - ach Ci "kochani Niemcy" - jacy patrioci !! Pod wyrażeniem "zły soft" chcieli Ci powiedzieć ze - musisz użyc tylko i wyłacznie legalnego softu firmy AHEAD broń Boże innego producenta np ROXIO - bo wtedy to jush grzech. Nie przejmuj sie tym - zasysaj najnowsze Nero : z tego miejsca ftp://ftp.us.nero.com/nero55107b.exe lub z tego ftp://ftp.us2.nero.com/nero55107b.exe tego ftp://ftp.nero.com/nero55107b.exe lub tego;) ftp://ftp2.nero.com/nero55107b.exe Obojetnie które wybierzesz to zassiesz wersje najnowsza 5.5.10.7b ! Pozdrawiam |
legalny???? to plytki nagrywasz na wlasny uzytek?? bo to jeszcze jest legalne ale dla pieniedzy to juz nie
?????? |
Cytat:
|
zresztą orginalny nero obok u mnie w sklepie 7zł kosztuje
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:35. |