![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrówka String |
w KS miałeś opisane jak przegrać konkretne zabezpieczenia, wszystko krok po kroku.
|
a ja to bez ..
A ja to bez zadnych konkretnych ustawień *******nołem Clonem
najnowszym i działa bez zarzutów na każdym sprzęcie :cool: Pixies'74 |
jesli twierdzi ze tak przegral oryginal - to sciemnia, pirata z crackiem da rade tak przegrac
|
Jeszcze jeden sposób
A mi kumpel zkopiował Warcrafta w najsprytniejszy :) sposób
Skopiował wszystko na dysk a potem nero na płytę. Sprawdziłem tą płytkę clony xxl i wykryło zabezpieczenia !!!! I OCZYWIŚCIE WSZYSTKO DZIAŁA a może on mi tak ściemniał??? |
Cytat:
|
Zabezpieczonia na WarCraft:
Warcraft 3: Reign of Chaos Blizzard N/A SecuROM 4.68.00.4608 Warcraft 3: Reign of Chaos Blizzard German SecuROM 4.68.00 5162 Warcraft 3: Reign of Chaos ver.1.05 Blizzard N/A SecuROM 4.84.60.5945 Poszukaj na Topicu Vluka i według opisu skopiuj grę..........;) |
a jak mam TEAC W540E to może być ???
|
Dzięks chłopaki jeszcze tylko muszę skołować orginalika :) hehehe ||
|
ee! nie tylko te modele..., nie przesadzaj:)
|
Warcraft 3 jest zabezpieczony Securom 2 "New" .
Aby go skopiować należy mieć : 1. Orginał gry. 2. Nagrywarke ( tu się narażę co niektórym:boks: ) LiteOne lub LG 3. Program Alcochol 120% (odpowieni profli juz jest wbudowany w program)lub najnowszy Clone CD. i to wszysko.|| |
weź oryginalną płytkę, sprawdź zabezpieczenie w clonyxxl, będzie to zdaje się securom, ustaw w profilerze profil dla clonecd dla tego zabezpieczenia i jazda:)
jeśli używasz scrackowanej wersji to musisz mieć do każdego patcha osobnego cracka:blee: |
!!!! Warcrafta 3 !!!! help :) ?.......
Witam wszystkich Forumowiczów
Mam takie pytanko. Jak skopiować Warcrafta 3 i jak ominąć jego zabezpieczenia. Próbowałem clony xxl ale chba coś mi nie wyszło. Potem pożyczyłem od innego kumpla już przegraną płytkę, gdzie po zainstalowaniu trzeba było urzyć cracka. wszystko było by dobrze tylko, że nowe patche na nim nie działają. PLZ pomóżcie....... z góry THX :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:46. |