![]() |
Niespodzianka od Nortona
Ilość załączników: 1
Włączam rano komputer, chcę zrobić speeddiska, a tu taki "kwiatek". Nie mam wersji demo ani trial bo to się stało po 7 miesiącach poprawnej pracy, czy widzieliście już takie coś kochani ? Po reinstalacji NSW 2003 wszystko wróciło do normy, czyżby chłopaki z Symanteca zrobili mi psikusa online ?
|
Chyba podziękowali za wspólpracę.:D
Też używam tego pakietu, ale takiego numeru jeszcze nie widziałem - jak mówi polskie przysłowie "co się odwleczę, to nie uciecze", albo ewentualnie "nic straconego". |
To nie "chłopaki" zrobiły Tobie psikusa. tylko Ty sam sobie: wykasowałeś "niechcący" pliki z katalogu C:\windows w których jest zakodowana informacja o ważności systemu.
Znam ten ból z autopsji i kiedyś ten przypadek opisywałem. 8) |
esem, nic od wczoraj nie kasowałem, a wczoraj hulało wszystko ślicznie, o jakich plikach piszesz ?
|
Cytat:
W pracy mam Me i NSW2002. Sa to 4 pliki o nazawach cyfrowo-literowych (4ac67zx.......). 8) |
Wiem, o co chodzi, sciagalem update'y z od nich? Okazuje sie ze maja metode na sprawdzenie kopii i jak jest na backliscie to wtedy pobiera program pliczki wersji trial i po zawodach.
|
A może skończyła sie subskrypcja na updaty?
ja tak na wszelki wypadek nie korzystam z live update do żadnego z produktów nortona :) || 8) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Do Zetoxy, pliki o których pisałem wcześniej: 8)
|
Sorry, nie ten obrazek.8)
|
Cytat:
obcinał polksie znaki lub zamieniał je na krzaczki ale każd program ma jakąś wadę czy dziurę |
... dzięki serdeczne esem, szanowna moja koleżanka-małżona bez bicia :cisza: :boks: przyznała się, że usunęła te pliki w ramach czyszczenia windowsa z niepotrzebnych "śmieci" ^_^ :D
|
Cytat:
Moja grzebała nawet w rejestrze.Tak z ciekawości. :blee: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |