![]() |
Cytat:
|
Ja uzywam FTP Voyager i jestem z niego bardzo zadowolony.
|
Cytat:
A po to piszę bo tak mi się chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!! He He!:cisza: :P :P :P |
Cytat:
|
flashfxp lub smartftp. nie polecam produktow z linii cute, a przynajmniej serii pro.
|
kizio FlashFXP jest lepszy, ale Smart zafreeco i tylko tym sie roznia :P. A tak na serio, to chcialem sie Ciebie spytac - po co zawsze piszesz tyle "!", nie krzycz za duzo, bo gardelko bedzie bolalo :D
|
CuteFTP PRO 3.0 RRRUUULLLEEEZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale muszę spróbować tego FlashFXP i SmartFTP;p ;p ;p |
Witam !
Ja polecam SmartFTP - bardzo stabilny i swietny darmowy do niekomercyjnego uzytku program !! Jest nawet polska wersja - goraco polecam! www.smartftp.com |
Witam!
jak dla mnei zdecydowanie Total Commander lub WS_FTP |
FlashGet:spoko:
|
zdecydowanie FlashFXP - debeściak
w żadnym wypadku total commander. to że ten debeściardki program ma możliwość obsługi ftp to nie znaczy że należy z tego korzystać :zeby: |
flashget tak samo jak reget ma opcje klienta ftp, jeszcze jest leechftp chyba jako jeden z niewielu ma opcje zwielokrtoniania sesji, co w niektórych aczkolwiek niewielu, przypadkach zwieksza transfer jesli tylko serwer do którego sie łaczysz nie ma blokady 1 połaczenie z 1 ip, ponadto jest jeszcze jakos sie tak nazywał wsftp, on albo leech miał opcje poruszania sie po katalogach nawet mimo rozpoczaecia downloadingu co jest miłą rzeczą.. choć mimo tych wszystkich bajerów ja używam flashfxp ...ma bardzo przydatną opcję FXP jesli tyko serwery pozwalają to niezły bajer.
|
Użyj FlashFXP.
Multum fajnych opcji, barzo rozbudowane możliwości konfiguracji. Jednym słowem - wypas. |
Re: Re: programy do ftp
Cytat:
|
Re: programy do ftp
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:49. |