![]() |
Cytat:
Ja pamietam - ale tesh wtedy miałem troche w dyni - ja jush nie pije !! |
Hmmmmmm - słowo wyjaśnienia - za cholere nie pamiętam kiedy tego posta napisałem - kurcze trza jaenak zapukac do AA
|
Cytat:
Sid chyba tą myśl do podpisu wstawie ^_^ |
Ojoj ten alkohol na was zle wpływa..:P
|
a ja czuje silne powinowactwo z kol. Sniperem - tez wczoraj nie wiedzialem co robie, mowie i mysle (formatowalem dysk w komputerku - a ciagle nie moge sobie przypomniec co mnie do tego sklonilo)
Alkohol twoj wrog! wiec lej go w morde! |
Cytat:
|
Ja rowniez nie kapuje (moze to przez ta godzine?)
|
Cytat:
|
Witam !
Szczerze mówiac to zbynio watku nie lape - rozumie ze chodzi tu o to ze "lubisz imprezować";) - / i nie jestes wyjatkiem ;) / ale ze JA na CIEBIE źle działam ??? Kurde dziwne ---------------------------------------------------------------- ;) 3maj się !! bedzie OK !! ------------------------------------------------------------- Kurde tak sobie pomyslalem ze skoro na Ciebie źle działam to moze sie to na innych przenieśc i co wtedy - niechce miec Was na sumieniu ------------------------------------------------------------------ Chyba pora myśleć o zakonczeniu kariery na forum bo jeszcze tu połowa ludzi przezemnie w nałogi i depresje powpada !!! ------------------------------------------------------------------ Pozdrawiam ............ |
Laser - coś nie tak !!!!
Laser twoje fluidy źle na mnie wpływaja zaś dzis po dyni dąłem - ehhhh - może najwyższy czas zgłosic sie do AA???? na gg cie nie wołam bo te 3 linijki ledwo pisze lece w kime na ra!!!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |