![]() |
Zabespieczenie pliku
Witam!
Mam pytanko czy istnieje program ktory umozliwia zakladanie folderow na haslo, np zebym mugl tak zablokowac folder zeby bez hasla nikt mi tam nie mugl whodzic z windy czy terz z innych programow. Nie chodzi mi o program szyfrujacy pliki pijedynczo(mam top secret 1.2)bo one szyfruja pliki jeden po drugim co troche trwa a pozatym i tak wiadomo co to za plik(dokument, zdjecie itp.) Najlepiej by bylo gdyny byl obslugiwany z menu kontekstowego(tego co sie go prawym przyciskiem myszy wlacza) Z gory dziekuje za wszelkie sugestie czy terz podpowiedzi. ps. moze tez mi ktos podac adres na jakies bardziej odpowiednie forum Pozdrawiam Egeba |
Np.:
-Folder Guard -File Protections -Hide Folders ..................Pozdrawiam ;) |
oraz PC Security
|
PGP 8.0 Corporate :cool:
|
witam
dzieki za odpowiedzi. narazie wyprubowalem dwa programy: folder guard(ten to mnie zalamal nameczylem sie zeby go wylacyc a pliki i tak niezaszyfrowene) ten ostatni firmy ashomp cz yjakos tak(pietnascie tysiecy chasel nieiadomo po co deinstalcja odrazu) Dzieki za dobre checi ale chyba nie ma takiego programu ktorym bym sie zadowolil:buu::buu:. Pozdrawiam Egeba |
Szyfrowanie
Wypróbuj PGP disk. Tworzy wiertulny dysk. Jest szybki i pewny.
|
Wypróbuj
Steganos Security Suite 3 lub 4. 3 można kupić w Ekspercie 1/2003, Eksperta tego można zamówić ze strony K¦: http://www.komputerswiat.pl/archiwum/ksxp0103.html Pozdro for ALL! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:05. |