![]() |
Re: Re: Polecane filmy
Cytat:
skapowałem :cool: ja polecam : Zagubiona Autostrada, Dobermann, Hazardziści, Podziemny Krąg, Przekręt, Być jak John Malkovich, Zawód Szpieg, Fanatyk, Więzień Nienawiści (American History X), Suma Wszystkich Strachów, Między Niebem A Piekłem, Long Time Dead, FearDotCom, Pi, Eksperyment i większość wymienona przez innych, kolejność przypadkowa |
z nowości polecam "The Guru"
|
Re: Polecane filmy
Cytat:
Ale skumalem:) Ogladalem Lyncha 5x (piec) i skumalem:) |
Polecane filmy
Ja polecam:
- 51 Stan ( Samuel.L.Jackson) - Helikopter w ogniu ( jeden z najlepszych filmów wojennych) - How High ( MethodMan&Redman8) ) - Bezsenność ( Al Pacino - orginalny scenariusz ) - Kod Dostępu ( dobre kino akcji i... Halle Berry) - Memento ( rzecz dzieje się od tyłu ) - Stygmaty ( w nocy na wielkich słuchawkach ciarki przechodzą ) - Zasady Walki ( dobre kino akcji ) - Podejrzani ( masakra film - niesamowita końcówka - ogólnie rozkminka tak jak w Memento ) - Training Day - ( jeden z najlepszych według mnie filmów nagranych w ostatnich latach ) - Mulholland Drive - ( dla tych co lubią filmy Lyncha - ciekawe czy ktoś skuma o co chodzi w tym filmie:o ) - i film który ostatnio widziałem - polecam szczególnie "Niekwestionowany" z W. Snipesem - dobra czarna muza i boks w wiezieniu |
"To nie jest kolejna komedia dla kretynow"
|
Evolution!
Diamentowa Afera! :P |
a ja polecam:
Fight club The Boondock Saints 51 stan the eye Salton sea, a także bunkier ( ale pod żadnym pozorem bunkier SS - koszmarna szmira)i ewen. 8 kobiet ale nie koniecznie i the pledge( obietnica) z nikolsonem |
Cytat:
a co do krótkiego opisu filmu to tak bym tego nie określił bo niebezpieczna to była własnie ta grupa / seria Nexus 6 -> Hauer był zawodowy w tej roli/która przybyła na spustoszoną przez przemysł Ziemię w poszukiwaniu długowieczności / zaprogamowani na krótkie życie / u swoich twórców a sam tytuł filmu to nazwa nie istniejącego już czasie trwania akcji filmu / przestali być potrzebni bo na ziemi nie bylo już androidow/odziału policyjnego do wykrywania i eliminacji sztuczniaków którego członkiem był H.Ford coniezmienia faktu ze R.Scott drugi raz stworzył coś wielkiego a co do polecania jakiegokolwiek filmu to np: Alien 1, 9 wrota, Harry Angel, Hellraiser'y ale poza 3 bo to kicha , braterstwo wilków, evil dead, the thing carpentera, prince of darkness, ghost in shell, to tak na początek :) pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Robili dobre filmy, bo Bahdaj pisał dobre książki przygodowe dla młodzieży - wszystkie wymienione przez Ciebie filmy nakręcono na podstawie jego książek :) co pewnie i tak wiesz ;) |
Cytat:
|
Ktoś polecił film "Stary, gdzie moja bryka?" - w "Gazecie Telewizyjnej" podsumowano ten film krótkim zdaniem, ale pewnie wymownym (nie wiem, bo filmu nie widziałem): "nie horror a jednak koszmar" (1 gwiazdka na 5 możliwych).
Miłego dnia |
"Paragon Gola!" - stary,dobry polski film o rywalizacji dwóch drużyn piłkarskich - biednej syrenki i bogatego huraganu - polecam, niestety nie wiem skąd ściągnąć...
|
Cytat:
|
Polecam gorąco wszystkie części Hellraisera (najlepszego moim zdaniem horroru). Następnymi filmami godnymi polecenia są:
1.X-Files 2.Stary gdzie moja bryka? 3.Lost Highway 4.Mechaniczna Pomarańcza 5.Odyseja Kosimczna 2001 6.Hackers i Hackers 2(moim zdaniem gorsza cześc od pierwszej) 7.Ice Age 8.Dracula 2000 9.American Pie 1 i 2 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59. |