Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Serial dla NERO (https://forum.cdrinfo.pl/f2/serial-dla-nero-17538/)

Premier 26.02.2003 09:46

Serial dla NERO

Co to jest serial w programie NERO?
Dostalem instalke Nero razem z kompem, zainstalowalem, ale nie musialem wpisywac zadnego seriala.

icemac 26.02.2003 09:50

Re: Serial dla NERO

Cytat:

Premier napisa***322;(a)
Co to jest serial w programie NERO?
Dostalem instalke Nero razem z kompem, zainstalowalem, ale nie musialem wpisywac zadnego seriala.

serial w NERO to jego numer seryjny jak kupujesz ;) wersja pudelkowa programu. Jak kupiles lite-ona to nie musiales nic wpisywac podobnie jak i ja. Program bez zarzutow ale nagrywarka nie (moze moj model) :o

Premier 26.02.2003 09:53

Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

icemac napisa***322;(a)
serial w NERO to jego numer seryjny jak kupujesz ;) wersja pudelkowa programu. Jak kupiles lite-ona to nie musiales nic wpisywac podobnie jak i ja. Program bez zarzutow ale nagrywarka nie (moze moj model) :o
Co to jest lite-on?

icemac 26.02.2003 09:55

Re: Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

Premier napisa***322;(a)
Co to jest lite-on?
no juz bez przesady :o to firma robiaca miedzy innymi nagrywarki

Premier 26.02.2003 09:56

Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

icemac napisa***322;(a)
A czy jak sciagne Nero (np. za pomoca linku z cdronfo) to bede musial podawac jakis serial?

Premier 26.02.2003 09:59

Re: Re: Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

icemac napisa***322;(a)
no juz bez przesady :o to firma robiaca miedzy innymi nagrywarki
Powaznie to nie wiedzialem co to jest lite-on. Jestem posiadaczem (bo nie uzytkownikiem) nagrywarki od 5 dni. Mam nagrywarke BTC wiec do niej tez nie potrzeba seriala...?

icemac 26.02.2003 10:08

jesli dostales nero z nagrywarka to mozliwe, ze dostales taka wersje jak ja BEZ SERIALA :P , ale nie wiem jak jest z update do nowej wersji ???

ThanatoS 26.02.2003 10:14

Serialikum to taki ciag cyferek, w zaleznosci od dopasowania, mozna uzyskac wersje Enterprise Edition. Przy aktualizacji do pewnego momentu moze nie zadac nowego seriala. Ale jak to czesto bywa po 2-3 wersji juz sie zmienia system seriali.
Maja dygrasja, tutaj seriali nie dostaniesz (teoretycznie)

Pawel_k 26.02.2003 10:17

Re: Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

Premier napisa***322;(a)
Co to jest lite-on?
producent siekier woskowanych pol-automatycznych z napedem termojadrowym na biopaliwo :blee: :D ^_^ :D 8)

Electron 26.02.2003 10:20

Cytat:

icemac napisa***322;(a)
ale nie wiem jak jest z update do nowej wersji ???
Też nie trzeba podawać seriala. W każdym razie nie było trzeba w przypadku mojego Litka i piątej wersji Nero.
Ops. bym zapomniał, dla nie wtajemniczonych: Litek = pieszczotliwie "LiteOn"= w moim przypadku LiteOn LTR401248S@481248W ;)

Krzycho83 26.02.2003 11:15

Re: Re: Re: Re: Serial dla NERO

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
producent siekier woskowanych pol-automatycznych z napedem termojadrowym na biopaliwo :blee: :D ^_^ :D 8)
a tego to nie wiedzialem ^_^ :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:41.