![]() |
Tego ktory byl napisany na licencji, jak zakupisz ow program. ^_^
|
jakiego?:)
jakiego kluczyka?:)
|
Cytat:
|
mision complete
u mnie jest pbrw 4816 g philips litek 48 coś tam dlaje mision not complete:) (nie ma)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
cala noc siedzialem i szukalem wersji nero ktora ma aktywna te opcje. Znalazlem ale niestety sa pewne problemy.
w nero do wersji 5.5.9.0 wlacznie opcja jest aktywna (nie wiem czy dziala bo niewykrywa mi wypalarki-bez grzebania w plikach). Nero 5.5.9.9 wykrywa spawarke ale opcja juz jest nieaktywna. pogrzebalem troche w plikach i zrobilem tak. Zainstalowalem Nero 5.5.9.0 (opcja aktywna ale nie wykrywa spawarki ltr-52246s) nastepnie podmienilem plik "neroerr.dll" - z wersji 5.5.9.6 (w ktorej opcja jest nie aktywna i nero niewykrywa spalarki) nastepnie podmienilem plik "MMC.dll" - z wersji 5.5.9.9 (opcja nie aktywna ale wykrywa wypalare). Odpalilem tak spraparpwane nero i opcja aktywna i wykrywa wypalarke. Byla juz 3 w nocy i testowac mi sie nie chcialo wiec to odlozylem do rana. Dzis ustawilem wypalare na pio-4 (co by burn proof zadzialal) i wypalilem na rw 650 MB. Wypalalo sie jakies 8 min (z predkoscia 24x) i nonstop migala dioda na pomaranczowo (wydaje mi sie ze to oznaka zadzilania burn proof-a). Po zakonczeniu wypalani pojawil sie zwykly komunikat ze wypalilo i koniec. ZADNEGO KOMUNIKATU O BURN PROOF-IE :buu:. Wnioski: Albo podmiana plikow cos namieszala albo na litkach to niedziala. Niech ktos kto ma litka (innego niz 52x) sprawdzi w NERO 5.5.9.6 (ta wersja nero jest TU) czy na tej wersji u niego jest aktywna opcja (powinna byc)i czy dziala??? |
Zrobiłem update z 5.5.8.3 (opcja aktywna) na 5.5.10.15 (opcja niekatywna).
System W2000 pro sp2 |
jak tak przelecialem e wyniki - to problemow nie ma (przy nowych wersjach Nero) tylko plextor... (i moj TDK ktory jest plextorem)...
co najmniej dziwne - to chyba SANYO wymyslilo burnPROOF? czy jednak plex?... |
No to jeszcze raz.. i dla pewnosci sprawdzone na roznych wersjach:
Nero 5.5.10.15 Enterpise Edition Nero 5.5.10.15 OEM Plextor Nero 5.5.10.15 OEM Yamaha oraz na poprzednim Nero Nero5.5.10.7b (na kazdym z nich dziala wiec to nie uzaleznione jest od wersji^_^) Windows 2000 Proffesional (English) + SP3 + Hotfixy SP4 itp updaty Wypalarki: Plextor 4824TA Yamaha 8824E (oczywiscie ta nie ma burnprofa) Podsumowujac opcja jesta ktywna i zawsze dziala! :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:49. |