![]() |
płyty Datex
cześć
Mam pytanie, co sądzicie o płytach Datex 700MB z zielonym wieżchem? Pozdrawiam |
Sa OK. W miare tanie , dobre jakosciowo i ladnie sie pala.
|
Datexy to w miare dobre jakosciowo plyty.
|
potwierdzam jak dla mnie ok i za ta cenę... u mnie 78/szt
|
Bardzo dobre plyty i bardzo przystepnej cenie (okolo 87 gr przy 100 sztukach). Pala sie doskonale na 40 x (taki tez maja index) w Nero CD Speed wszystko zielone, przepalilem juz ponad 200 takich Datexow i zero z nimi problemu. Pozatym maja bardzo dobry overburn. :)
|
Gówno
Te Datex to wielkie gówno-nie oszukuj się!!!Na LG 48x,52x chodzą jako tylko 32x-a te napędy dobrze znają co to jakość!Są esperanzy z Indi to idą x48,a są z tajlandii to tylko 32x-to świadczy o jakości płytek-Nero wie co robi jak zmniejszy prędkość!!!ŻADNYCH DATEX!!!
|
Re: Gówno
Cytat:
|
Nie miałem z nimi problemów, czego nie mogę powiedzieć o innych markach
|
Cytat:
|
datex może byc jesli chodzi o ich predkosc zalezy jaka nagrywara Teac x40 widzi 32X a Liteon x52 czy starsze modele widza bez problemu 40X A cena tez moze być jednak coraz droższe (Łódź) a któalnie cena 100szt=90zł białe 100szt=85zł a mają jeszcze zdrożeć:'(
|
Cytat:
Pozdrawiam Troche pozmienialem, byly takie bledy ortograficzne ze mnie oczy bolaly/ThanatoS |
Kiedys myslalem ze sa dobre ale ostatnio mi podpady i sie zrazilem.
Coraz miej jest tanich dobrych plytek. Ostatnio kupilem Verbatimu luzem ale sie zastanawiam czy czasem jakies podrobione nie sa. Sprzedaja wogole Verbatimy luzem? |
Cytat:
|
Mi Datexy podpadły - 2/5 płyt nie chciały się wypalić prawidłowo(filmy), a to nie jest dobry wynik, z innymi płytami problemów nie mam.
;) |
Wypaliłem ich okolo 500 szt. (około 200 srebrnych, 280 zielonych i resztę czarnych) zero problemów. Wszystkie wypaliły się OK.
Jeżeli chodzi o cenę to zielone kupiłem ostatnio za 72gr. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |