![]() |
bufor staje na 8% i dalej nie nagrywa !! BTC
Witam mam nagrywarke BTC 16/10/40 i cos sie chyba popsulo , przy nagrywaniu w nero zaczyna nagrywac i staje ! bufor wyswietla zawsze 8% . Wczesniej bylo wszytsko ok. Zaczynala nagrywac bufor sie wypelnial i nagrywalal pieknie do konca ! A teraz takie jaja ! Nie wiecie co to moze byc ? Przepinanie nagrywarki na inny kontroler i wymiana systemu nie pomogla !
|
A włączenie DMA ...do kanałów IDE ...;)
|
Cytat:
|
Re: bufor staje na 8% i dalej nie nagrywa !! BTC
Cytat:
|
dziwne
wlasnie zainstalowalem Cd Mute i nagral normalnie !!! Co jest grane ? Po zmianie systemu i instalacji nero ponownie ta sama sytuacja ! Ale skoro CD Mute nagral to czy nagrywarka jest uszkodzona czy to wina sofru ??
|
Wygląda raczej na winę oprogramowania.
|
a jak
jak by sprawdzic czy nagrywarka jest sprawna ? Bo konczy mi sie gwarancja (do 22.03.2003) czyli za kilka dni ! Kupilem ja w Internecie www.ws.pl i wolalbym im sprawnej nie wysylac :-) ale jakby byla niesprawna to niewiele czasu na odeslanie mi zostalo !
|
Najlepiej potestuj ją na CD-RW. Nagraj z 10 płyt CD-Audio, 10 z danymi. Jak Ci nagra 20 razy płytę bez problemu to wszystko powinno być OK. A jak nawet wyślesz im sprawną to też nic się nie stanie przecież miałeś z nią problemy
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |