![]() |
Zaryzykuj lecz najpierw zrób sobie obraz Windowsa np. Ghostem, jak coś się skopie to sobie w 10 minut postawisz system. Ja tak robię zawsze i wszędzie tzn. w domu oraz w pracy i mam połowę roboty mniej z utrzymaniem systemów przy życiu. 8-)
|
Cytat:
Kurde mam wersje 5.0.3 i zastanawiam sie czy instalowac ... :blee: |
ja mam bardzo stara wersje gg (chyba 5.0.0) - i problemy te same...
|
Cytat:
Czyli nie był winny Windows tylko To Gówno Do Gadania ! Notabene jak zaczałem wczoraj kombinowac z tym gg to dzisiaj rano winda nie wstala ! Brak folderu - C:\WINNT\SYSTEM32\Config\system. Chciał nie chciał nie mam paru plików bo mi wcieło razemz systemem - ale mam nowy win2k i zainstalowałem SP3 PL - zobaczymy ... Narazie na GG mnie nie ma czekam ash wymysla nowa wersje albo poprawia bład nie mam zamiaru przez taki szajs kompa destabilizowac ! |
Cytat:
:D:D:D |
Ilość załączników: 1
Ale zwala, zainstalowalem sobie najnowsza wersje gg i...
Chyba Laser musimy podziekowac najnowszej wersji gg. P.S. Mam 98SE |
Cytat:
:D |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam |
ja mam w2k en - oryginal - zadnych machlojek, sp3 - i gg potrafi sie zwisci ot, tak bez zadnego powodu...
|
Cytat:
|
hehe jeszcze kilka innych programow Ci siw zacznie walic to sam sie przesiadziesz na 2000 EN :). Kazda wersja windy PL to jedno wielkie gó**.
|
na w2k mam to srednio 3-4 razy dziennie - odkrylem ze najczesciej problemy robi sms express - a od czasu kidy idea zmienila adres bramki - to co drugi sms to zwiecha...
mam tez powergg - ale to zawsze 'gg.exe' generuje bledy... szmelc - ale tlen jest zbyt ascetyczny - a w tym potrafie juz mordki robic... |
Cytat:
|
Cytat:
;) GG czasami sie lubi krzaczyc - tylko z takim kwiatkiem sie pierwszy raz spotkałem, narazie ok jest. Pozdrawiam;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |