![]() |
wlasnie myslalem o 2 sesjach, ale nie probowalem tego osobiscie, zrobie tak nastepnym razem i dam znac co i jak, no chyba ze ktos juz tak robil i ma doswiadczenie; widzialem juz mnostwo plyt audio+data, ktore mialy pojedyncze pliki a nie zadne dodatkowe foldery nadawane przez standard, wiec zapytalem jak? moze wiele sesji to odpowiedz...
|
A, może nagrać dysk wielosesyjny?
|
|
Cytat:
No :spoko: A ja tylko potwierdzam co Ty napisales odnosnie m.in. atrybutow... A mixed-mode sam zaproponowales... :mruga: Pozdrawiam! |
Już pisałe że chce żeby na początku było audio...jumpman czytaj posty!
|
Wyjsciem jest zapis jako Mixed-Mode (pierwsze dane pozniej audio) Nie da sie usunac tych folderow, :nie: format CDEXTRA jest tak wlasnie tworzony w programie Nero, w folderach umieszcza wlasnie pliki potrzebne do odczytu na PC. Mozesz dac atrybut ukryty jak napisal kolega wyzej, to dziala! :spoko: Co jeszcze mozna zrobic z ta kompilacja... w katalogu Nero podmienic plik CDEXTRA.jpg, wrzucic tam wlasne logo... Wtedy na plycie pojawi sie ono pod postacia pliku JACKET02.00J. Ale to juz malo istotne a moze cieszyc oko :jupi: Pozostale programy np. WinOnCD rowniez tworza swoje folderki...
|
Ja nie znam innego
|
ale serio nie ma innego formatu zapisu plikow audio+data zeby audio bylo na poczatku?
|
Spróbuj dać im atrybut ukryty. Jeśli Ci to przeszkadza to nagrywaj Mix-mode
|
naprawde nikt nic nie wie?!
|
wyciagniecie tematu
wyciagam temat, bo bardzo interesuje mnie odpowiedz na pytanie zamieszczone w pierwszym poscie;
jesli sie nie da usunac, moze ktos zna alternatywny sposob zapisu plyty audio z danymi, gdzie audio jest widoczne na pierwszym miejscu i nie ma podobnych glupot jak jakies foldery na zdjecia :P; z gory dziekuje za odpowiedz |
Cytat:
Na wszystkich płytkach tego typu nigdy nie zauważyłem nieporzebnych plików a już napewno nie o tak jednoznacznych nazwach które aż sie proszą o przeszperanie :chytry: |
a po co?
|
CD Extra w Nero
Nagrywając płytke w Nero w trybie CD Extra program automatycznie tworzy w części z danymi katalogi CDPLUS i PICTURES.
JAK TEGO SIĘ POZBYĆ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:10. |