![]() |
Taryfikator Internetoey
Potrzebny mi jest darmowy program do taryfikacji połączeń Internetowych TPSA (freeware i tak zeby obsłogiwał pakiety Internetowe tepesy)
Gdzies kiedys na forum był taki programik ale nie moge sie go doszukac (nie moge znalesc tego topiku) |
Taryfkiator+ ?????
|
albo Taryfkiator połączeń????
|
A moze chodzi ci o bankruta?
Mozna go znalezc bez problemu w sieci. |
Mam Taryfikatora Połąćzeń Internetowych ver 3.2 i jest najlepszy ale po póltora miesiąca używania go domoaga sie rejestracji a cracka w necie nigdzie nie ma (no jets jeden ale nie pasuje) wiec szukam alternatywnej darmowej wersj softu do zliczania impulsow.
|
Cytat:
Ale był tu na forum taki jeden o ktory mi chodzi ale nie moge sie fo niego dokpac. |
1. Zainteresuj się tym http://figaro.ae.katowice.pl/~rusiec...load/lista.htm
a dokładniej tym http://figaro.ae.katowice.pl/~rusiecki/download/lpi.htm 2. Pewnie mówicie tu o taryfikatorze jzk, sam ich bardzo nie lubie, ale 49 złotych to naprawde można wyskrobać i dać zarobić autorowi. |
Cytat:
BTW nie chodzi mi o JZK (bo sam ich nie lubie) |
Moze byc ale to ciagle nie to (ale jestem wybredny ;) )
|
a może Licznik połączeń modemowych????
|
Cytat:
|
Op
Chyba znalazlem na forum to czego szukalem :) |
Cytat:
|
MacGyver jak zanlazłeś cos ciekawego to podrzuć linka. Ja też szukam czegoś takiego bo również jestem jesdnym z tych szczęścliwych posiadaczy pakietu w tp sa.
|
Mozesz jeszcze sprobowac Rejestrator Polaczen Internetowych. Ja go uzywam i jest bardzo fajny, a z tego, co wiem, ma rowniez jakies taryfy dotyczace pakietow TPSA. Chociaz przyznam sie, ze nie mam pojecia, jak to dziala, bo chociaz rowniez mam wykupiony pakiet, to nie jest mi to kompletnie potrzebne. Widze w koncu na liscie polaczen, ile razy sie juz polaczylem i jaki jest laczny czas polaczen, wiec wiem, ile mi jeszcze czasu zostalo. Czego trzeba wiecej ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |