![]() |
Już od dawna były jaja. Admin nawet czasmi przepraszał.
Ale doputy dzban wodę nosi... Zrezygnowałem z poczty typu "darmocha": onet, interia, wp. Per saldo było warto. 8) |
Cytat:
...a jak ja jestem na automacie??... |
Ja miałem przez jakiś czas takie programy....
Teraz już nie mam... :P Natomiast mo kolega ma identyczny problem...:blee: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Miałem nie wpisanego adresu bramy - i poprostu nie chopdziło jak wpisalem to ruszyło;) |
Cytat:
...ja mam ustawione niby dobrze a onetu i tak mi nie lapie :(.. |
Cytat:
|
Ja mam konto w Tenbicie. Bez awarii, szybkie, góra 2 reklamy miesięcznie. Polecam.
|
Ja mam konto również na www.o2.pl i jest dość szybkie oraz bezawaryjne, nie ślą też nazbyt dużo głupich reklam.
|
Wydaje mi się że republika jest najszybsza ze wszystkich A interia to już wogóle odpada co do szybkości. Tekst jako tako wchodzi ale jak jest grafa to masakra.
|
Bardzo dobra skrzynka pocztowa jest na www.hoga.pl
Jest nawet powiadomienie o nowej poczcie na gg:) A darmowe serverki na strone: www.free.komrel.net - mysql , php - - beznadziejny sysyem punktowy www.friko.pl -php - duzy minus brak mysql:( www.republika.pl -brak php , mysql -bardzo szybki:) |
Ja co do darmowej poczty jestem za Interią. A co do darmowych serwerków www to za Republiką. Interiai WP są za wolne do www.
|
Jak dobrze mieć konto u swojego providera. Poczta na Onecie jest straszna, zresztą na WP również.
|
Cytat:
powiem tak ja tez ucieklem z onetu na gazete ale wrocilem bo na gazecie mieli czesciej problemy (przeciarzenie serwera, maile widma....) :blee: chyba zaloze sobie komercyje konto ;p |
Ale jak ci dowalą reklam to się zes**** :D ^_^ :D ^_^
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:57. |