![]() |
Pomóżcie CD-R-laikowi
Wiele się naczytałem, jeszcze więcej nasłuchałem i i tak nadal nie wiem co i jak ... bo nawet nie wiem jak to jest naprawdę z tym DAO-RAW. To może chociaż wypowiecie się na temat (warto / nie warto)
-LG 8080B -Ricoh 7080A -TDK VeloCD (8432) -a może coś innego jest godne uwagi ? Wybrałem te, bo wystarczy mi x8x4, a PLEXTOR i YAMAHA (ponoć jedne z najleszych) są droższe. |
Tyle osób czyta, a nikt nic nie doradzi, widzę, że albo nikt się nie zna, albo jest tu jakaś zmowa milczenia. A może na jakiejś innej stronie otrzymam jakieś info ?
|
Wiesz, ciezko sie wypowiadac na tematy w rodzaju co mam wybrac: zawsze potem jest mozliwosc, ze kupisz cos poleconego i potem cos Ci sie w poleconym sprzecie nie spodoba i bedziesz mial pretensje do tego co polecal. :)) Co do pytania to wiedz, ze TDK to OEM'owy Plextor PX-W8432.
Pozdrawiam Misiek4 |
Ja ci polecam Ricoha lub HP, ale bym wybrał to pierwsze
|
Jak TDK to plextor - to nie ma o czym myslec (wg mnie). Zgodnie z sugestia Miska - nie ponosze odpowiedzialnosci za rade. Ale poczytaj wczesniejsze posty (z kilku ostatnich miesiecy) - tam znajdziesz wiele ciekawych informacji.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:01. |