![]() |
Cytat:
|
Jestem zwolennikiem teorii koleności instalowania sterowników.
Na Twoim miejscu zrobiłbym tak: format (NFTS) żaden FAT najnowszy VIA 4in1 grafa muza potem wszystkie pozostałe sterowniki potem SP3 i wszystkie patche, directx, wmp i dopiero wtedy zacząłbym instalowanie programów użytkowych. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
U mnie nie ma to znaczenia czy zrobie przed czy po - w obudwu przypadkach system na NTFS'ie nie chce sie podniesc:'( |
Teraz mam pytanie w związku z filmami zrobionymi za pomocą Xvida, zaistalowałem xvida 291202, próbowałem wcześniej inne dystrybucje i to samo się działo czyli film uruchamiam, odtwarzacz wskakuje na rozdzielczość filmu i koniec zatrzymuje sięna liczniku 0.00.00 i cały czas stoi mozna w inne miejsce przeskoczyć filmu i to samo jest.
A z muleniem poradziłem sobie konwertując wszystkie partycje na fat32 jak by kogoś interesowało. Prosił bym ote informacje o biosie do płytki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jeszcze te filmy zostały nadal się tną. Jeszcze jedna sprawa mógłby ktoś z was sprawdzić lub podesłać ze strony www.lucky-star.com.tw/ info o najnowszym biosie do płyty 6VA694X bo mi podczas próby łączenia się wyskakuje komunikat że nie można połączyć się ze zdalnym serwerem. Byłbym wdzięczny :piwo: oczywiście na maila 8-) |
Cytat:
|
Witam !
A jaka masz wersje windowsa 2k tzn jaka kompilacja - ja mam 2195 i musze jak najszybciej skołowac inna bo zaraz nie wytrzymam. Zainstaluj SP2 lub 3 bo u mnie przed instaka SP tesh strasznie sie muli. |
Zmien via4in1 hyperion na wersje 443. U mnie na hyperionach np sie pulpit zmienial po restarcie samoczynnie.
|
ja przed chwilą za pomocą PM8 zrobiłem Fat32 i nic sie nie zmieniło
:( |
a ja zrobilem niedawno NTFS na dysku C
i teraz winda jak sie wczytuje to strasznie dysk sie muli :( na FAT32 winda wczytywala sie elegancko, a teraz grrrrrr (( defragmentacje zrobilem, wiec chyba ten NTFS jakis dziwny :blee: |
z pamięcią chyba jest wszystko ok,
wszystko zaczęło się dziać po włożeniu nowego dysku do kompa, jakieś 1,5 miesiąca temu robiłem test pamięci i wszystko było ok a komp nie chodził jakiś miesiąc (przejścia z serwisem) a z innej beczki misz_masz ty chyba jesteś z sieci dolsatu (ja też) przeszedłem ostatnio na zewnętrzne IP i chciałbym się dowiedzieć jakie są serwery DNS dla zewnętrznych IP. Dalej czekam na jakieś podpowiedzi.:) |
Zamień via Hyperion na starsze 4in1. Te sterowniki Hyperion czasem zamiast działać lepiej działają gorzej.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:26. |