![]() |
Jak z filmami i kopiami PS2 na nagrywarkach?
.
:cisza: Cze Jak z filmami DVD - czy kopie chodzą na odtwarzaczach stcjonarnych? :P Jak sie sprawdzają dostepne w Polsce napędy? Ciekaw jestem także jak wygląda robienie kopii zapasowych gier DVD PS2 na tych nagrywarkach.|| No i nosniki - jak sa rozpoznawane płytki datex? 8) 8) 8):cisza: |
Wiem że juz trochę było....
.
:cisza: Wiem,że juz trochę było dyskusji na te tematy ale czy moge Was prosic o krótkie podsumowanie doświadczeń? Dzieki 8) 8) 8) Zbieram kase i dalej nie wiem co kupic............:blee: . |
Z tego co wiem z kopiami gier z PS2 nie ma zasadniczo problemu.
|
A jak to jest czy gry nagrane z orginału , chodza na ps2 czy tez musze miec czipa w konsoli???
|
Cytat:
:cisza: Bez chipa ani rusz Ostatnio najbardziej popularny The Ripper..|| 8) 8) 8) |
Mesiash jest jeszcze lepszy :)
|
Cytat:
:cisza: No właśnie szukam informacji porównawczej tych chipów w necie - masz jakies adresy? chetnie poczytam - dzięki. 8) 8) 8) . |
metoda dzialania obydwoch chipow jest taka sama roznica polega na tym ze messiah ( orginalny) nie wspolpracuje z konsola v7 (nizsze modele obsluguje bez problemu , a ripper lapie wszystko czyli od modelu v3 do v7
|
.
:cisza: Czy konkretny model nagrywarki albo nosnika ma wplyw na kompatybilnosc z PS2 (z chipem)? Chodzi mi glownie o opinie uzytkownikow Pioneera i Sony... Jakich plytek uzywacie do backup'u? Pozdrowka 8) 8) 8) . |
PS2
.
Czy ktoś z użytkowników tego Forum w ogóle próbował robić kopie bezpieczeństwa PS2 u uruchamiał na konsoli z chipem? Będę wdzięczny za opinie!:P 8) 8) 8) . |
moge ci tylko odpowiedziec na temat pioneera:kopie bezpieczenstwa z tej nagrywarki odtwarzane sa bez problemu na ps2 chodzi mi o A-05 ,mialem wczesniej A-03 i tez nie zauwazylem wiekszych problemow, poza kompatybilnoscia nosnikow. Jedyna kwestie jaka trzeba wziasc pod uwage w tym temacie to to ze czytnik ps2 nie jest najlepszej jakosci i trzeba zainwestowac w lepszy nosnik . No i do wspolpracy potrzebny jest modchip.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:10. |